| Cristchentian a întrebat:

Pe bugati veyron poate sa o intreaca vreo masina daca da puteti sa-mi dati un linc cu un video unde a sa vad. Fundita garantat

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Cristyyy eu zic sa mai reflectezi la ce spui. Eu stiu foarte bine ce vorbesc tanand cont ca sunt in industria auto de aproape 7 ani! Ca sa iti faci o idee uite-te aici http://www.promotor.ro/masini-noi/news/video-toyota-supra-1.200-cp-2302380 exista si un model Triturbo de 1600 de cai care se pot juca cu un Veyron. Exista si un model de Murcielago editie limitata facute chiar de fabrica nu tunate ulterior, exista si Bristol Fighter T de 1012 cai care la fel de frumos face un Veyron si SSC Ultimate Aero TT de 1180 de caluti... asa a mai bine taci daca nu ai cunostiintele necesare si nu ii mai critica pe altii! Ca sa iti faci o idee in fiecare an pe pista de sare de la Bonneville exista o competitie unde soferii incearca sa sparga recordurile mondiale de viteza! De 5 ani ma duc in fiecare an si nu am vazut masini modificate de mai putin de 1500 de cai si culmea... nici un Veyron si nu din cauza ca este scump, deoarece am vazut masini de milioane de dolari!

7 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pot multe. Daca vei cauta pe youtube ai sa gasesti multe masini, majoritatea masini de serie modificate dar si unele home made care pot zbura pe langa un Veyron. Chiar si in Romania exista o Toyota Supra cu un motor modificat care poate dezvolta 1378 de cai in sarcina maxima si care il poate face sa planga pe unu cu Veyron!

| vlad_4846 a răspuns:

Depinde ce masina. daca e omalogata sa circule pe strazi nu!

record oficial inregistrat de james may de la top gear 407 km/h cu veyron.

pe distante scurte pana in 200 m poate sa-l intreaca si un bmw m3 cred...

| chakuza a răspuns:

Nici o masina nu o intrece pe Bugatti. Poate numai un avion laughing
Un rival ar putea fi koenigsegg ccxr, dar inca nu se stie viteza maxima.

| cristiiiiiii a răspuns:

Mai FurtunaDiesel eu cred ca nu sti ce vorbesti...sti macar capacitatea unui bugati veyron? app kriss auzisem ca au scos cei de la porsche o masina foarte tare care se zice ca ar putea sa intreaca un veyron...am vazut o poza iar in spate ava foarte multe ventilatoare pentru a racii motorul.mi s-a parut foarte ciudat

| danny_5269 a răspuns:

Da un nissan gtr in rusia...