Eu una am Mercedez benz c 180 kompressor si nu as renunta la masina asta deloc dar este c classe cea de care zici tu este e classe nu stiu care este difernenta dar stiu doar ca Mercedes tot Mercedes ramane
Trebuie sa ti cont de mai multe aspecte, care vor conta mai mult pe viitor, si anume: fiabilitatea masinii, costul pieselor de schimb, costul consumabilelor, consum, tip carburant, taxa inmatriculaare (daca nu-s inmatriculate pe ro) etc.
si eu am fost in aceeasi situatie cu tine, si un loc de o masina sh cu motorul, distributia, transmisia, etc praf am ales sa imi iau o masina care nu-i de fite, nu are consum mare, costul intretinerii si al consumabilelor nu e mare, porbagaj decent, deh in functie de nevoi si ce vrei sa faci cu ea.
o alegere inteleapta!
Ia una pe care o poti intretine: impozite, casco, RCA, cauciucuri iarna-vara. Daca iti poti permite astea fa socoteala ca la o masina la mana a 2-a mai bagi 1-2000 Euro in primul an dupa ce o cumperi in tot felul de mini-reparatii.
Ca o parere personala - Mercedes - se poate repara si la service-urile nespecializate sau Lexus IS220 ca asta nu are toata lumea, iar la asta costurile iti cresc.
audi e audi
volkswagen e volksvagen
SI TOATE SUNT NEMTESTI ( adica au o calitate mult mai buna) A4 1. 9 consuma in jur de 5-7 % la drum intins... fa ce vrei sau mai bine zis... ia ce gasesti
Traiasca Passat 2. 5 TDI 4MOTION Highline, 2003
eu am Passat 2. 0 TDI 4MOTION Highline 170CP