| Gabriel36 a întrebat:

Pe scurt am luat un bmw316i 1.8 benzina valvetronic pentru tatal meu, nu stiu ce i-a facut cum a facut dar dupa un drum de 30 de km nu ma mai avea ulei in motor, am luat un litru din primul peco, 3 mitute pe ceas iar a ramas fara,sub el balta, tin sa mentiones cand i-a facut schimbul de ulei acasa a schimbat si garnitura suportului de filtru, la mecanic nu vrea sa o duca fiindca ii este frica spunad ca ii ca lua piese dupa el, sputi voi ce e defacut.

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

laughing

Pai... Tu ai adunat aici toate greselile unui neprofesionist. Ai rezultatul in fata, masina cu motorul stricat (ca sa fiu pe intelesul tuturor).
Posibilitatile ar fi urmatoarele (si nu se exclud, se aduna):
1. Ai cumparat o masina cu probleme la motor
2. Ai comis o eroare in timpul "reviziei" pe care ai facut-o
3. Motorul este acum stricat (uzat peste limite), din cauza ca a ramas fara ulei in timpul functionarii.

Nu pot recomanda altceva, decat platforma si dusa masina la un mecanic ce pare de incredere, ca sa faca o constatare si sa repare pierderea de ulei (daca mai are rost, si nu e "dus" motorul).

PS: daca tot sunteti din categoria oamenilor cu 0 cunostinte si frica de mecanic, de ce alegeti BMW? E printre cele mai sensibile masini, cand vorbim de mentenanta.

| KovacsB a răspuns:

Iti fura toate piesele daca o duci la mecanic.

| recedaniel1 a răspuns:

Reparea motorului, si scimbarea ganituri de cheloasa