Eu stiu cum este dar cum n-am avut pana acu ''Original BMW'' nu ma bag :-s Daca e o exceptie?
Pe bune, daca nu scriai BMW nu te simteai bine? Nu puteai sa ne intrebi care e faza cu data scrisa pe sticla de ulei si atat? Mentalitate de roman cocalar...
Om bolnav ce esti si incuiat la minte, uleiul recomandat pentru masina mea este cel de la bmw, care se numeste "bmw original SAE 0W-40" cumparat de la reprezentanta, nu am mai apucat sa ma uit pe bidon la termen, din acest motiv am ales sa cer aici un ajutor. Data viitoare cand te mai plictisesti cu viata trista pe care o ai, incerca sa mai iesi in "lume" si sa vezi ce se mai vinde pe la magazine.
Clar, cocalar.
Te roade ca am avut dreptate, hai fugi la tv ca incepe nora pentru mama.
In primul rand ca uleiurile nu se recomanda, ca nu esti nici la medic nici la farmacie. Fiecare marca foloseste anumite uleiuri pe care le promoveaza dar adevaratele uleiuri bune sunt cele gen Castrol, Mobil1, etc.
BMW, Elf si alte minuni sunt doar bine promovate nu inseamna neaparat ca sunt si bune. Deci daca nu ziceai ca ai ulei BMW, filosof ramaneai.
Da sigur trebuia sa nu specific bidonul de ulei ca sa bag userii mai in ceata, doar asa ca tu invidios cum esti crezi ca multi useri de pe TPU intra sa se laude cu un bidon de ulei BMW sau mai stiu eu ce... jeez. Pentru cultura ta generala in alea ULEIULUI, nu toate sticlele de ulei au doar termenul de cand a fost fabricat. Hai ai grija si incerca sa nu mai etichetezi tu persoane dupa o simpla intrebare.