Peste nebuni, n-am dat, dar, acum vreo 30 de ani, mi-a facut semn o femeie, in fata unui dispensar rural si m-a rugat sa iau alta femeie, s-o duc la spitalul din orasul aflat la vreo 7-8 km.
Normal ca am luat-o, dar am constatat ca era vorba despre o tipa care statea sa nasca.
Ete cum am alergat eu cu Trabantul, cu 90/ ora (da...si eu m-am mirat ca a putut), ca sa nu nasca aia in masina. Nu de alta, dar nu prea avea loc!
O mai luai daca iti zicea ca e insarcinata? Adica na, cand era deja in masina nu ai mai spus "jos".
Fii sigur ca o luam oricum. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca era perfect vizibila sarcina... daca ma-ntelegi.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita , asa si cu soferu ala.
Tata a patit-o acum ceva timp, a luat un tigan nu stiu prin ce zona, mirosea cica totul a fum de tigara si era facut de noroi totul, s-a jurat ca nu mai ia pe nimeni!
Respecta intrebarea mea si nu fa spam
Da' ce mai, tu ai dat peste nebuni, aaa?
daaa, vreaauu sa faccc spaaammmm
Cf?
Ooooooooo
b.n, uuuuhhh? :X
Te ador, printeso
Si ioooooo :X:X:X:X:X
Pwwwwwp, ce faci?
@Doub
@Whatever
Luati pauza 2 ore )
Esti un nesuferit )
Cff băăăi, de ce nu mă laşi să mă exprim liber?)))
BFF a ta ma are la ignore
Nu te am la ignore, lol ))
Da-te-n colo)
M-ai scos taci din gura .
Esti nebun, nu te-am avut la ignore ) Am fost sa mananc )
Incercam sa iti trimit ceva si nu ma lasa. Eh, lasa. Va bag iar ca m-ati suparat
Nuuuuuuuu
Băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăi
nuuu
Bine macar ca mi-a raspuns cineva pana acum, clar nu se mai raspunde de acum in colo la cat spam este
Cu plăăăcere
eu am fost cu suuppper ideea
merit un preeemiuuuuuuuu
Se face spam fara mine?
Vezi ca iti da si tie block
Niciodatăăăăă
te asteptam
Asta ar fi chiar culmea
Multumesc
Eu nu am avut, in schimb am avut cu ai mei in masina.
Veneau de la Pitesti si nu aveau bani de tigari, nu aveau niciun leu si au zis sa ia pe cineva pana la C-lung. Au oprit masina in fata unora sa ii intrebe daca ei merg catre Campulung si exact asa s-au exprimat: "Catre Campulung?", fara insa sa mai zica:"mergeti?" sau ceva de genul. La care tipul: Catre Campulung drept inainte de aici.
Au ramas gen...facepalm...si si-au bagat picioarele. De atunci nu au mai luat pe nimeni
De luat nu am luat niciun nebun(nu detin masina)...dar mi s-a intamplat sa ma urc in masina catorva, nu neaparat "nebuni"...dar "nebuni"(intelegi tu)...adica obsedati sau pedofili...si chiar un var care are peste 30, insurat, 3 copii, penticostal mi-a facut "avansuri" neasteptate cand am facut autostopul....de atunci mi-am jurat ca fie imi cumpar masina fie opresc doar daca conduce o cucoana.
Nu mai vreau sa dau peste obsedati!
(...din pacate uneori TREBUIE sa opresc prima masina, deci...)
Tu ai patit ceva?!(sau de ce intrebi)
Nu, nu am oprit niciodata. Nu stiu peste ce idioti dau si nu am chef de probleme. Eram curios
Ultima oara cand am verificat aveam un penis intre picioare si am carnet abia de un an. Nu ma intreba ce masina am ca nu vreau sa ii oftic pe restul.
@ UnBroken2016
: ))) Scz...nu am observat "curios" din ultimul tau replay -din cauza oboselii cel mai probabil.
Si nu, te rog nu imi zice modelul masinii pentru ca iar ma intristez cand ma gandesc ca din cauza lipsei uneia risc iar sa dau peste obsedati
. Oricum glumeam, am un jaf de Fiat, nu e mare branza.
Un vecin are masina si pleca mereu in weekend la tara si sa nu plece singur mai lua cate 2-3 autostopisti si o data in masina cica a luat-o pe una care o violase unu din masina si ala tot autostopist si nu se mai vazusera de atunci.
Hei,stii joaca pe care o recomanda Ilie's Vlog, joaca se numeste big time, daca o descarci si pui codul XWRA9 si automat vei avea 2500 tikete ))