Eu am cursiera, in afara orasului unde n-am pietoni si semafoare, pe pinionul de 17 merg fara mare efort cu 25-35 / h. Daca am chef de alergat, schimb pe pinionul de 13. Treba e ca depinde si de rezistenta ta la efort si normal de forta din picioare. Unul care doarme toata ziua nu merge mult. Daca alergi mereu, e o placere sa zbori pe soseaua Bucuresti-Ploiesti sau Bucuresti-Calarasi.
În functie de coeficientul de dificultate al drumului poti sa mergi in seaua bicicletei, pedaland cu circa15 -20 de km. pe ora.
21km intr-o ora cu o montana de 26". Atat am facut eu la ultima drumetie, dar bineinteles ca daca ai o cursiera se schimba situatia... Poti si mai mult, la mine a fost mai mult plimbare.
Conteaz cu ce viteza mergi... viteza este masurata in general in km pe ora deci daca mergi cu 10km/h = faci 10 km in 1 ora.
cu bicicleta mergi de obicei cu o viteza intre 15-23 km/h daca ai mai mult asfalt sau drum bun dar pe teren accidentat mergi mai incet.
De cate ori am fost cu bicicleta nu am masurat cati km am facut m-am plimbat pur si simplu vreo 5 ore in continuu si inca mai vroiam dar era deja seara sincer nu stiu cati km poti face depinde si de viteza nu?
Eu mai fac de obicei excursii cu bicicleta, plec de nebun singur cu castile pe urechi
30 km dus 30 km intors
in 3 ore
Depinde de viteza, de tipul de bicicleta si compozitia ei, de vant, diferente de nivel, etc. Eu fac 20 km in 29 min ( dar am antrenament) daca ma antrenez pentru contratimp. Poate varia acest timp ( ti-am scris unii factori).
AlexFTWgt întreabă:
Dobitoc întreabă:
dge18 întreabă:
lolycatelul întreabă: