| andr3yuta a întrebat:

Cam cati km pot face cu bicicleta intr-o ora?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cursiera, in afara orasului unde n-am pietoni si semafoare, pe pinionul de 17 merg fara mare efort cu 25-35 / h. Daca am chef de alergat, schimb pe pinionul de 13. Treba e ca depinde si de rezistenta ta la efort si normal de forta din picioare. Unul care doarme toata ziua nu merge mult. Daca alergi mereu, e o placere sa zbori pe soseaua Bucuresti-Ploiesti sau Bucuresti-Calarasi.

8 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

În functie de coeficientul de dificultate al drumului poti sa mergi in seaua bicicletei, pedaland cu circa15 -20 de km. pe ora.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

21km intr-o ora cu o montana de 26". Atat am facut eu la ultima drumetie, dar bineinteles ca daca ai o cursiera se schimba situatia... Poti si mai mult, la mine a fost mai mult plimbare.

| VladDu a răspuns:

Conteaz cu ce viteza mergibig grin... viteza este masurata in general in km pe ora deci daca mergi cu 10km/h = faci 10 km in 1 ora.
cu bicicleta mergi de obicei cu o viteza intre 15-23 km/h daca ai mai mult asfalt sau drum bun dar pe teren accidentat mergi mai incet.

| stejarandrey a răspuns:

Km 10 km asa
depinde si km e drumu
tongue

| powergirl a răspuns:

De cate ori am fost cu bicicleta nu am masurat cati km am facut m-am plimbat pur si simplu vreo 5 ore in continuu si inca mai vroiam dar era deja seara laughing sincer nu stiu cati km poti face depinde si de viteza nu?

| Torres92 a răspuns:

Eu mai fac de obicei excursii cu bicicleta, plec de nebun singur cu castile pe urechi

30 km dus 30 km intors
in 3 ore

| RuSuLeTzZz a răspuns:

18km. am vazut un prieten facand asta tongue eu eram in masina big grin

| Twt_Daniela_1988 a răspuns:

Depinde de viteza, de tipul de bicicleta si compozitia ei, de vant, diferente de nivel, etc. Eu fac 20 km in 29 min ( dar am antrenament) daca ma antrenez pentru contratimp. Poate varia acest timp ( ti-am scris unii factori).