| GabitaBm a întrebat:

Pentru geamuri fumurii spate, laterale la masina este nevoie de ceva autorizatie de la RAR sau Politie? Am inteles ca trebuie sa fie omologate, sa fie ok.
Cam cat ar costa toata treaba asta?
:*

Răspuns Câştigător
| puya07 a răspuns:

Da trebuie sa fie omologate...cine iti va pune folia o sa iti dea si omologare.toata treaba nu ar trebui sa coste mai mult de 300 lei...sau poti fara omologare sa ti le pun cineva si ti le pune mult mai ieftin

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Este nevoie de omologare, insa pentru asta nu trebuie dusa masina la RAR sau Politie. In ambalajul foliei omologate se regaseste un certificat in alb si timbrele care se pun intre folie si geam. Acest certificat trebuie completat, semnat si stampilat de atelierul care se ocupa de montarea foliei, iar acesta la randul lui trebuie sa fie autorizat de RAR. Pe site-ul RAR se regaseste lista firmelor autorizate in acest sens in fiecare judet.
In comert vei gasi si folii neomologate, insa pe langa riscul de a primi amenda mai trebuie sa iei in calcul si calitate inferioara a acesteia.
Varianta de compromis este sa iti achizitionezi folia de pe internet, cu certificatul de omologare stampilat in alb si sa iti montezi folia singur.

| timisoara a răspuns:

Trebuie omologate.

| Justin4u a răspuns:

Da firma care le pune trebuie sa fie omologata de rar, si la pret nu sunt sigur undeva la 200ron stiu ca si-a pus un prieten dar si-a pus si luneata. asta a fost asta vara acum nu stiu!

| GabitaBm explică:

Da dar daca umblu fara acea omologare risc sa fiu amendata :-)

| GabitaBm explică:

Stiti vreo denumire, de mai buna calitate? am intelesc ceva Lunar...