| anonimulconfuzz a întrebat:

Permis pentru A1 se poate da in perioada asta in orice regiune in general?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Proba teoretica (popular sala) se poate sustine in orice perioada a anului, imediat dupa implinirea varstei de 16 ani si terminarea scolii de conducere. Pentru proba teoretica nu ai nevoie de nici un instructor. Sa nu faci confuzie intre proba ce se da in timpul scolii, dupa terminarea legislatiei si proba teoretica sustinuta pentru obtinerea permisului.
Si proba practica se poate sustine in orice perioada, daca conditiile meteorologice permit aceasta, respectiv poligonul si strazile sa fie curate, fara polei, ghetus sau zapada sau pe timp de temperaturi scazute ori ploaie.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, il poti obtine, dupa ce ai facut scoala de conducere si ai reusit la examinare.

| anonimulconfuzz explică (pentru Ioandelasal):

Deci sa inteleg ca sala se poate da in orice perioada atata timp cat ai un instructor (sau nu te rog frumos sa imi explici daca nu te superi) iar dupa aceea poligonul si orasul nu se poate doar pe timp de primavara (asa mi-au spus prieteni care deja au luat permis de A1 si A2 vreau sa fiu sigur). Multumesc!

| anonimulconfuzz explică (pentru Ioandelasal):

Am implinit 17 ani si incerc sa obtin permisul acum deoarece am strans destui bani pentru un motor de A1. Prietenii mei au folosit site-uri cum ar fi scoalarutiera.ro si aplicatia de pe telefon (cel cu simulari Chestionare Auto) respectiv simulari oferite de site-ul oficial drpciv fara sa termine scoala de conducere.Am parcurs legislatia cu toate lucrurile necesare exceptie fiind partea de mecanica auto pentru ca chiar nu ma intereseaza si nu este nevoie la simulari din cate am vazut. Sunt destul de pregatit dar sper ca nu trebuie sa pargurg neaparat scoala ca m-am pregatit in timpul liber.

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonimulconfuzz):

In Romania nu poti sustine examinarea fara a fi terminat o scoala de conducere, la dosar trebuie sa ai fisa de scolarizare.

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonimulconfuzz):

Proba teoretica (popular sala) se poate sustine in orice perioada a anului, imediat dupa implinirea varstei de 16 ani si terminarea scolii de conducere. Pentru proba teoretica nu ai nevoie de nici un instructor. Sa nu faci confuzie intre proba ce se da in timpul scolii, dupa terminarea legislatiei si proba teoretica sustinuta pentru obtinerea permisului.
Si proba practica se poate sustine in orice perioada, daca conditiile meteorologice permit aceasta, respectiv poligonul si strazile sa fie curate, fara polei, ghetus sau zapada sau pe timp de temperaturi scazute ori ploaie.