Nu e o masina asa interesanta, multi prefera bmw sau toyota gt86 - mai rar subaru brz in rest multi cu vechituri tunate care arata bine la ochi desi nu imi plac masiniile din anii 90 - 2000
Dar și ford ca și chevrolet sunt mărci americane și ford sunt destule prin oraș, chiar cunosc pe cineva care are ford
Pai mna, Ford ul a marketat piata Europeană si a construit pentru aceasta
Nu prea sunt pentru ca chevrolet n-a avut reprezentanta acolo, acum mai in ultimii ani au bagat ceva.
Si sa vii cu masini pe benzina cand acolo majoritatea folosesc diesel nu prea ai succes.
Banui ca dupa ce au studiat piata si au bagat si ceva motoare diesel au venit, stiu ca este reprezentanta acolo chevrolet.
Iara masinile lor bune is scumpe si lumea in ro nu prea aveau bani si nici acum.Plus de asta ei fac si trukuri si la fel in ro oamenii nu is obisnuiti cu asa ceva,astea ei le fac f bune,is printre cele mai cotate,ma refer la picup truck.
Asa si aici in state de exemplu nu sunt masini frantuzesti,de nici o culoare,nici o marca nimic.
Nu au avut sanse,pe vremuri americanii nu erau curiosi de trotinete,iar francezii asta faceau torotine,masini micute,spatiu mic etc, americanii voiau masini pari si cu motoare puternice.
De fapt sia cum cam tot la fel se cauta, ca urmare daca ar veni aici un brand francez vine asa doara sa se uite ca de vandut no sa vanda mai nimic.
Candva a fost aici fiat, apoi au plecat, acum am vazut au venit iar, au bagat fiat 500 ala pai dracu nu au vandut mai nimic, acum am vazut l-au facut tot fiat500 dar e ditai hudubaia de masina, asta sa poata vanda, deci fiat 500 aici nu-i ca ala ce stiu oamenii mic, e cu 4 usi si mare frate zici cai suv
Deci cand mergi undeva se studiaza piata, trebuie sa si vinzi nu doara asa sa duci masini sa te uiti la ele.
dar chevrolet or sa fie, eu stiu romani care au
Nu e un brand care a prins la noi. La romanii le plac bombele germane uzate, mai ales daca au cel putin 10 ani, cum is Audi, BMW, WW, etc.
Marca Chevrolet face parte din grupul auto american General Motors. Marca Chevrolet a fost folosită ca brand pentru vehicule ieftine în America de Sud, cu vehicule Opel, din 2005, în Europa, după cumpărarea firmei Daewoo, a vechilor modele și noilor modele Daewoo, vândute sub marca Chevrolet.
În SUA, marca Chevrolet, până la criza petrolului din 1974, producea celebrele cruisere americane, vehicule sport, Corvette și Camaro, dar și utilitare, inclusiv celebrele pick-up americane. După criza petrolului și în SUA a fost folosită pentru vânzarea pe piața locală a modelelor Opel din clasa compactă, medie ca un contraatac la modelele japoneze care invadaseră piața americană.
Iar, în Europa, oficial, neoficial pe anumite piețe de-a lungul timpului au fost aduse modelele sport, modelele pick-up și marele Tahoe, dar și vechiul Blazer, TrailBlazer.
Chevrolet a fost firma independenta na tinut de alte alea ce spui tu GM.
Cand au avut [probleme atunci au cumparat cei de la GM chevrolet dar si acum se fabrica masini,sinca destule si tot chevrolet se numesc.
Referitor la opel in america nu se numeste opel se numeste saturn,nu exista masini opel in america de nord,se numesc aici saturn si sunt slabute cotate.
Restu corvette,camaro se fac sia cum si tot chevrolet scrie pe ele nu scrtie gm,este ca si cu audi care apartine acum de VW dar pana sa cumpere VW audi a fost firma independenta,iar in continuare se numeste audi,au fabrica separata doar ca apartine de VW,asa si chevrolet.
Tot ce ai spus tu se fabrica si acum si tot sub numele de chevrolet,daca ia fi schimbat numele ar fi cumparat tata mare oamenii voiau chevrolet ca erau masini bune,asa ca GM a pastrat numele exact ca si in cazul lu Audi,VW daca ar pune alt nume nu ar mai cumpara nimeni.
Chevrolet face nu doara ce ai aratat tu,alea is de top,are modele balamuc de astea de oras si pentru tot omu de rand,ba face si electrice acum am vazut.
Stiu pentru ca aici locuiesc,ba au si dealer separat, nu is amestecati cu cei de la GMC asa cum si audi are dealer separat de vw, cel putin asa este aici in america, fiecare e cu treaba lui, nici macar nu-s apropiati unde au locatiile.
Daca cauti chevrolet o sa vezi cate modele fabrica, balamuc.
Mă țâcă bați apa în piuă!
Mergi la o bibliotecă, studiază fizic, cărți despre istoria Chevrolet, află din ce an aparține firma Chevrolet de General Motors. Află cine a fost fondatorul companiei Chevrolet.
Iar, dacă erai puțin atent, vedeai că am scris: "modele Opel, din clasa compactă, medie, au fost construite sub sigla Chevrolet în SUA, pentru a contracara invazia de modele japoneze!".
Iar, referitor la firma Saturn, mai studiază, vezi că a fost închisă, între timp.
Iar, sub sigla Chevrolet s-au vândut și modele ale unei alte defuncte mărci, dispărută după 1995, GEO.
Mai nea caisa eu locuiesc in america,asa ca numi povesti tu mie de masini ok?
Nu am spus ca chevrolet nu apartine de GM am spus ca au fost firma separata,nu-s curios eu de cand a apartinut de bunica fata mare,du-te si canta la alta masa,daca nu stii sa vorbesti civilizat.
Eu am facut doara observatie frumos,nu teal luat peste picior,si nu am ce sa studiez,ce gasesti tu pe netu asta gasesc si eu.
Iara firma saturn care nu-i firma inca face masini,asta daca nu stiai.
Firma opel daca chiar vrei sa stii este firma american nu germana sau europeana, asa ca mai baga si mai studiaza nu ma fa pe mine taca mai nene mai
bati campurile patriei aiurea
Eu iti zic ce este aici, ce vad, nu ce citesti tu pe net mai stiu eu de pe unde.
Fondatoru lu chevrolet a fost un american avand ca partenr un belgian pe nume chevrolet, care a fost atat de papalau incat a pierdut firma sia ramas batand din buze , numele de la ala vine.Si chestiile astea cum am zis le afli de pe net, nu trebuie sa te dai mare ca ai stii ceva, oricine poate citi zic eu.Mai taca mai
Ești un ANALFABET funcțional! Dacă ai fi studiat pe sfert cât am citit eu despre mașini, istoria automobilului erai puțin mai deștept! Numai tâmpenii ai îndrugat, și acum, și data trecută!
Du-te în Germania la Muzeul Opel și studiază istoria mărcii Opel, apoi mai vorbești. Mai studiați și despre firma Audi, mai studiați istoria automobilului!
Degeaba ești în America, educație tot românească ai!
Anonymous2899 întreabă: