| Marya85 a întrebat:

Pot da de permis daca am probleme de vedere? Am strabism la ochiul stâng și -16 (defect dobândit în urmă cu mulți ani în urma unui accident și ceva probleme medicale) și la ochiul drept am -1, 75port ochelari de vedere cu dioptrii de -2 și -1, 75, mulțumesc de răspuns, am emoții la fisa medicala că nu primesc avizul de la oftalmolog.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conduc moșii aia snobi cu ochelarii ca fundul de borcan și nu poți conduce tu? laughing unii nici nu ar mai avea ce cauta la volan, dar totuși primesc avize ca sunt apți.

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Poate trebuie sa astepti avizul de la oftalmolog.

| CodrutElian1990 a răspuns:

La examenul medical de oftalmologie important este sa vezi bine cu fiecare ochi insemnele de pe tablou, cu ochelarii ce-i porti. Ce boala ai nu conteaza. Si sa deosebesti culorile. Acesta este examenul oftalmologic ce-l dai.

| vmalex21 a răspuns:

Da,pentru ca de vreme ce ai corectia necesara adica porti ochelari de vedere nu exista niciun impediment vizual.Eu la testul ala am aflat ca am probleme serioase cu vederea, am fost invitat sa revin cu ochelarii de vedere iar cu ei am vazut totul.Iti vor trece pe fisa,, apt cu corectie,, si vei avea pe permis o mentiune 01.01 care inseamna ca va trebui sa porti ochelarii cand conduci.

| vmalex21 a răspuns:

Nu ai de ce sa ai emotii cata vreme stii ce probleme ai.Sa nu uiti la examenul de oras ochelarii de vedere.

| CristinaVioletaZaharia a răspuns:

Ai reușit sa dai?