Frate tu ai uitat ca suntem in Romania? poti sa treci si fara catalizator decat sa dai 3 milioane pe catalizator mai bine dai 5 sute la aia de la ITP si ai rezolvat.nu mai dai nici la mecanic pntru montajul catalizatorului.
Ma poate omul vrea sa nu polueze, daca toti ar gandui ca voi, si voi inhalati multe gaze nearse de la masinile made in Germania care trebuiau casate dar romanasii nostri se dau mari cu mardeces-uri care numai au nici 50 de cai sau audi bmw etc. daca pui un catalizator sport mergi pe magnaflow sunt cele mai bune desi au si pret pe masura.eus tiu la masina mea e 2. 400 de lei un cat, asa ca mai bine dau 800 pe unul magnaflow si am si un sunet mai bun + cuplu usor marit
Poti sa pui. dar nu stiu cat o sa te tina. si nu ai treaba de ITP. ala il treci cu 50 lei la baietii de acolo. crezi ca e vreo masina la care sa ii iasa noxele normale? nu ai sa vezi asa ceva. calculatoru e facut tot de om nu da comanta doar primeste. cred ca ai inteles. si de rar nici sa nu iti pui problema. Bafta!
Stanmariusvasile întreabă: