Sa zicem ca treci fara probleme vama, dar daca dai peste un politist inciudat si se leaga de tine pe tema asta? Unde pleci cu masina? Mai bine schimba-l inainte sa pleci. Eu imi iau piesele de la http://www.srcpieseauto.ro cere-le oferta si vezi daca te pot ajuta. Bafta si drum bun!
Nu cred sa fie probleme, in fond poti motiva ca nu era spart cand ai plecat de acasa si e posibil sa fii sarit o piatra pe drum. Dar totusi eu l-as inlocui, chiar si cu unul de la dezmembrari.
La vama nu ai probleme, probleme pot sa apara in tarile pe care le tranzitezi. Deci pentru a nu avea probleme inlocuieste acel stop si vei avea o calatorie placuta.
Nare nici o treaba un prieten de-al meu a plecat cu masina in tara acum vreo doua luni si avea farurile lipite cu banda adeziva ca altfel cadeau si nimeni n a avut treaba du-te sigur.
Da nu are nimic daca ai unul din stopuri spart eu locuiesc in strainatate si tatalui meu i s-a intamplat o singura data sa aiba stopul spart, si nu e nici o problema (vamesii nu au treaba cu asta)!
incearca sa te interesezi si din alta parte dar te asigur ca acelasi raspuns il vei primi