Cu unele modele se poate; dar costă foarte mult. În plus, nu prea ai voie cu bicicleta pe drumurile naționale prin afara localităților.
Cică sunt trenuri. Și curse de transport auto în comun. E drept, nu sunt prea confortabile și adesea nici sigure, dar crezi că o bicicletă pe drum național / european pe unde se „sare" ușor peste 120 km/h de către mulți șoferi e mai sigură?!?
Mai e varianta unui scuter / triciclu electric. Îl înscrii la primărie și cu ăla poți circula.
Dacă ai de unde să-ți încarci bateria de vreo 10 ori pe drum, poți să ajungi și la mare într-un final...
Pai si de unde mi-o incarc? Sau cum se incarca bateria?
Păi mă întrebi pe mine de unde s-o încarci? Tu ești ăla care vrea să meargă cu bicicleta electrică până la mare.
Eu ți-am spus doar că pentru a parcurge 300 km cu un vehicul care are autonomie de 30 km, atunci matematic vorbind va trebui să încarci acel vehicul de cel puțin 10 ori.
Organizarea călătoriei te privește pe tine, nu pe mine.
Da... DAR
la o masina electrica jumatate din pret e bateria
la fel la o trotineta electrica, trebuie una cu atonomie foarte mare, deci pretul o sa sara in ultima rautate
de asemenea o sa sara in sus si greutatea trotinetei
IN PLUS o sa sara in sus si viteza trotinetei, care pare un lucru bun, dar nu e, pe o trotineta cu greutate mare, e foarte naspa sa iti mentii echilibru la viteze mici, iar la viteze mari, o trotineta face de ras o motocicleta, cand vine vorba de probabilitatea SERIOS RIDICATA DE ACCIDENT
Brieezer întreabă:
AjutoameniipeTPU întreabă:
Hehehahah întreabă: