Exista un singur fel de permis auto. Si nu am auzit nicidata sa aiba cip. Si daca ar avea nu vad problema pentru a aparea alt tip de permis.
Ba chiar ar fi foarte interesant sa avem permise cu cip si orice politist rutier sa aiba imediat acces la contraventiile si / saun infactiunile respectivului sofer.
E ok, daca scrii treburi din astea oricum nu ar trebui sa ai permis.
Cu afirmatii din astea despre cipuri teoretic nu ar trebui sa treci testul psihiatric pentru permis. teoretic. ca practic nu te consulta nimeni din pacate, doar isi dau semnatura.
Si la urma urmei de ce ai vrea sa conduci.
Stii cate cipuri are o masina? Valelei
Ce sa studiez?
Am studiat 6 ani automatica. E destul sa inteleg cipurile.
Da ala de pe card conteaza?
Sau pe card primesc popii si conspirationistii salariile si cardurile sunt ok?
Deci tu iti tii banii cash toti nu?
Si cine te mai plateste cash in ziua de azi?
Si te rog frumos, eu am studiat cipurile. TU esti ala care a INTELES de la cineva ca sunt rele. Intelegi diferenta intre noi doi?
Repet. Eu sunt cel care a studiat. Tu esti cel care acum 1 luna nu stia sa foloseasca masina de spalat si acum are parere despre cipuri. Fin trolling.
Da, te ai prins cum functioneaza masina de spalat? sau din motive de cip speli la mana acum?
Pai masina de spalat poate sa stocheze in cip informatii despre cat de murdari erau chilotii... eu stiu ce sa zic.
Bă, esti naiv?
Asta scrie in biblie, sau?
Vezi că pe muntele Athos nu ai nevoie de permis. Deci nu mai trebuie să-ți faci griji.
bogdan2012 întreabă: