| iKaiju a întrebat:

Poti umbla pe drumuri publice daca ai neoane sub masina?

15 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu, nu ai voie.

| Simpatic a răspuns:

Neoanele undercar numai sunt la moda ce ceva ani, asta daca vrem sa ne uitam si la moda din tuning sa-i zic asa, la asta chiar ma pricep, urmaresc emisiuni cu si despre masini, am detinut masini tunate, citesc mult pe acest subiect (al tuningului in general).
Neoanele sub masina nu au fost si nu sunt legale in Romania, am zis Romania pentru ca nu cunosc legislatia tuturor tarilor din lume, poate ca in Uganda or fi de ex. dar in tarile UE pot sa afirm ca nu sunt.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa respecti legea nu sa faci tu o lege nouă, tu nu ai acest drept, tu trebuie sa te supui legilor deja existente. Neoane pune ti in baie la cadă, pe tavan deasupra wc ului, acolo ai voie nu te amendeaza nimeni.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Clar nu. Ti se retine certificatul de inmatricularea pentru asemenea abatere, si il primesti inapoi abia dupa ce platesti amenda, demontezi "neoanele" si mergi la RAR pentru constatarea remedierii.

| Apokales a răspuns:

Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
-montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;

Asta am gasit pe net, iar din cate stiu de la un var de-al meu nu ai voie cu asa ceva.

| iKaiju explică (pentru Apokales):

Dar de ce ar fi ilegal? te vad si pietoni și soferi mai bine, dar e legal sa le am dar sa nu le aprind?

| Apokales a răspuns (pentru iKaiju):

Nu stiu exact de ce ar fi asa ceva ilegal, probabil daca mai multi ar monta, ar fi o deruta, nu ai mai distinge culorile bine, ar fi inconfortabil pentru ochi atatea culori pe drum, mai ales noapte, zic si eu. Si da, este interzisa montarea.

| Alverto a răspuns:

Da, nu știu de ce ar fi ilegal. știind cum și-a transformat X6-ul Popa

| suntserios a răspuns (pentru Alverto):

Pentru ca scrie in lege, de aia e ilegal

| Simpatic a răspuns (pentru Alverto):

La tine asa merge logica si legea, pe ce face un tampit de vlogger?
Pai poate Popa baga steroizi la fundulet, e legal si moral?
Sau tot Popa bate oameni pe strada si se filmeaza facand asta...
Legea e lege, nu fac vlogerii legea.

| Alverto a răspuns (pentru Simpatic):

Mda... te găsesc tot timpul pe aici, și dai cele mai eronate raspuns-uri, nu ma mira faptul că spui asta, i-am spus că din moment ce altcineva și-a tunat mașină cum a vrut, poate să o facă și el

Pustiule care ai 13 ani dar te dai mare zmeu, te bat in orice cunostinte pana vei face varsta majoratului si chiar si dupa aceea.
1.Asta ai scris : "Da, nu știu de ce ar fi ilegal. știind cum și-a transformat X6-ul Popa"

2. Nu sunt tot timpul, sunt doar unul dintre cei 100-300-1000 de useri activi ai acestui site.

3. Mai ai de mancat multa proteina pana sa te iei cu mine in cunostinte sau sintagme!

Îmi pare rău să ți-o spun, dar sunt Omul zilei (1) și cred că dese ori sunt omul zilei pe TPU

Bravo tie, faptul ca esti omul zilei nu arata ca esti zmeu, cum nici eu nu sunt zmeu! sunt multi care au cunostinte mult mai complexe decat noi doi, deci sa nu ne dam mari.
ai expus o afirmatie la care eu la randul meu am raspuns ca nu este conforma cu realitatea, atat tot, tu nu ai nimic cu mine cum nici eu nu am cu tine!

Dar nu am spus că sunt înțeleptul lumii sau mare zmeu. Doar că treabă cu Popa (nu îl urmăresc) e adevărată fiindcă și-a tunat X6-le la maxim și nu înțeleg unde ar fi problema să-și pună niste simple neoane sub mașină

Întrebări similare