anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PRO/ CONTRA
_Opel Tigra Twintop/ Peugeot 206 cc?

Răspuns Câştigător
| Equipmag a răspuns:

Daca vrei ceva pentru tine si inca cineva este ok. Ambele au doar doua locuri. Ma rog, 206 cc-ul are o tentativa de locuri in spate dar incearca tu sa stai acolo si vorbim apoi happy Diferente majore doar de design...costuri de intretinere reduse la ambele. Asteapta-te la anumite probleme la hardtop, fiind masini rulate pot avea probleme la etansari, la sistemele hidraulice de decapotare. Ambele sunt decapotabile electric. Tigra e mai aspectuoasa daca ma intrebi pe mine.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Opel Tigra ii mic, daca ai ceva prietreni/ cunostint e ce is mai inalti o se intre cu greu...

| Crush247 a răspuns:

Niciuna.
De banii astea, te poti duce frumos in Germania si iti gasesti un Mercedes CLK Kompresor. e mult mai bun.
Tu ai ales acolo opel tigra, o masina proasta inca de la inceputul productiei. am avut prietena mea un Twintop, am dus-o la o spalatorie si a iesit un furtun datorita presiunii jetului de la spalatorie. probleme foarte dese la capotare, probleme la partea electrica. Peugeot 206 cc, scump in piese, interior urat (Parerea mea ) la fel si exteriorul.

Pro Mercedes - e frumos, interior Mahon, piele dupa alegere (poti gasi rosie, neagra, crem, un fel de violet si un verzui inchis ), da e destul de scump si asta la piese, dar, iti cad foarte greu, eu in 3 ani de zile nu am schimbat decat utilizabilele si am mai stramtat putin acoperisul.
Plus, crede-ma atragi mai mult atentia cu un Kompresor decat cu buburuzele alea 2.
Iar consumul e mai mult decat OK pentru un Armasar, eu am un consum de aprox. 6-7 afara si 8.5 - 9 in oras.

| Alex2o17 a răspuns:

Ambele sunt fAINE dar parca peugeotul e mai util