Eu cred ca la tine e alta problema, ti-a iesit papucul de la firul ce vine la electromotor. E un pic mai dificil sa ajungi la el, dar cu putina indemanare ai sa reusesti.
Demonteaza-l, fa-l bucati, daca ai ajuns in punctul asta, sigur colectorul rotorului este praf din cauza uzurii pronuntate a periilor, a lipse presiunii de contact, in cel mai fericit caz doar strapuns. Cumpara-i un rotor nou si un suport perii cu perii cu tot, monteaza-l la loc si da-i cheie!
La Opel Astra 1.7, 1.9, Honda Civic, motor 1, 7, eu nici nu le mai dau jos electromotoarele, demontez doar suruburile lungi cu cap de 8 care tin statorul, firul dintre bobina si perii cu 13 si l-am terminat intr-o jumatate de ora, asta daca ai elevator daca nu, nu, te bagi sub ea!
Du-te cu ea la un service, nu pune intrebari pe TPU, ca o sa aflii ca in 3 zile iti moare de tot de aici Ceva la electromotor, poate are vreun scurtcircuit pe undeva, sau cine stie
Problema poate fi si din bendixul electromotorului, cat si din contact, sau doar un contact prost intre firul care merge de la contact la electromotor,