| Braunion a întrebat:

Propun urmatorul caz ipotetic : Ati castigat o masina a carei intretinere este gratuita timp de 10 ani (deci service, spalare, schimbare pneuri, consumabile etc) si aveti si BENZINA la discretie in tot acest timp (indiferent cat de multa folositi). Ceea ce am expus mai sus e visul oricarui sofer.

Acum vine curiozitatea mea :
Ce ati alege intre un motor 5-6000 cm3 aspirat care dezvolta 300 de cai putere si un propulsor turbo de 3000 cm3 care dezvolta tot 300 cai putere? De ce (motivati alegerea)?

Răspuns Câştigător
| robijam a răspuns:

Motor de 3000 cm3 Turbo, masina mai usoara = acceleratie mai buna.

9 răspunsuri:
| ErrorFound a răspuns:

Al doilea fiindca este mai mic si ai loc de alte chitibusuri/gadgeturi...
Totusi, daca vrei sa te dai mare, alege-l pe primul ca daca este mai mare, si fiindca nu este turbo, scoate un sunet mai puternic/mai grav, deci, mai frumos.

| SaveTheNature a răspuns:

Mersul cu bicicletawinking
E muult mai sanatos. Si bineinteles look-ul va fi cu totul altul happy
Daca totusi as castiga o masina ca aia as vindeo unui gras, si mi-as lua una care sa polueze cat mai putin (eventual hibrid).
Masina aia cu benzina al discretie, schimbare pneuri, si spalare...e visul oricarui lenes laughing
M-am distrat copios laughing
Nu e de mirare de ce ai ajuns sa consumi shake-uri si pastile, dupa care sa te plangi ca ai pus untura, grasimea, la loc laughing

| Braunion explică (pentru SaveTheNature):

Prietenul unui bun amic a murit in accident de bicicleta. A dat o masina peste el. In cazul lui nu a fost asa sanatos. Mersul cu bicicleta e sanatos in parcuri (unde nu prea ai voie cu ea) pe strada nu faci decat sa inhalezi gaze de esapament si sa risti sa ajungi la domiciliu in 4 pungi si 6 saci.

| SaveTheNature a răspuns (pentru Braunion):

Tocmai de asta l-am sfatuti pe baiat sa foloseasca bicicleta off -road! Adica: In afara strazilor (bineinteles in Romania). Si am explicat de ce.

| Braunion explică (pentru SaveTheNature):

Pana la munca fac zilnic 15 km dus si 15 intors. Cum nu pot folosi bicicleta in trafic iar in mijloacele de transport in comun ti se face rau din cauza lipsei de oxigen si a mirosului specific de nespalat, alta alternativa decat masina nu am. Nu trece metroul pe langa unde lucrez, nici macar prin apropiere.

In vacante trebuie sa fiu nebun sa plec cu trenul sau autobuzul in conditiile in care sub 2 persoane nu plecam, de regula 4-5. Este mult mai economic cu masina.

| Ionutzu_6007 a răspuns:

A 2a deoarece consuma mai putin

| Braunion explică (pentru Ionutzu_6007):

Tu ai citit toata intrebarea?

Ma citez : '' Ati castigat o masina a carei intretinere este gratuita timp de 10 ani (deci service, spalare, schimbare pneuri, consumabile etc) si aveti si BENZINA la discretie in tot acest timp (indiferent cat de multa folositi)''

Sau esti vreun activist Greenpeace?

| Ghost13 a răspuns:

Prima

| iLoveWhiskey a răspuns:

Eu as alege motor de 5-6k cm3, ca e asa si nemodificat, celalalt e facut turbo, consuma mai mult dar da numai 300 cai