Pentru o COMPARAȚIE e nevoie de cineva ce are (a avut) ambele mașini. Altfel, fiecare o să-și laude mașina ca fiind ruptă din stele.
Cu plăcere
Din reflex evit orice produs VAG, iar X3 e chiar o masina draguta, cu linii foarte fine.
X3 audi is naspa, dar X de astea dupa 2015. Audi arata mari, dar de fapt pe afara, inauntru leopardu, spatiu ca si un X care ara slim, dar este spatios pe afara.
Audi face masini gen balene bmw face masini asa gen slim.
BMW dupa anul 2015 au schimbat directia aia grea si au bagtat si ei de astea ce le conduci cu un deget doara.
Mie la bmw asta nu imi placea deloc, trageai de volam ceva mai greu, sa nu zic destul de greu, asta comparativ cu masinile americane si cu audi.
La audi suflai si miscai volanu ei din 2015 banui din observatii de la oamenii bmw au bagat si ei directie genul asta, adica nu mai conduci tractor, conduci masina.
E mai bun BMW, totdeauna BMW a fost mai bun ca si audi, eu am avut ambele masini, folosite ani buni, am lucrat la ele personal, deci parerea mea este ca bmw e mai bun ca audi.Ma refer ca materiale, nu cum arata masina pe dinafara.
Asa fiecare cu cei place, ori de ce bani are.La audi inauntru,se strica plasticele si ce mai sunt,scaune,si altea alea,deci se strica fara sa le atingi macar exact ca si la VW zic asta din experienta si de la persoanele care au avut.
Cunbosc un roman batrin,mecanic,cu scoala,ala a spus ca bmw este mai bun ca audi,toata voata ala a reparat numa masini zi de zi,asta in america.
Acum depinde si de tine ce masina nimeresti,daca iei una farimata de altul si iti maninca zilele,o sa spui masinile alea is cele mai proaste Deci comparatia dingtre masini se fac cu masini noi,ambele conduse la fel,intretinute la fel, asa poti sa stii care e mai buna.
Asa ce faci? zici iau bmw ca zis nu stiu cine, car fi mai bun, nimeristi un fier vechi, iti maninca zilele, normal o sa spui ca bmw nu-s bune.La fel poate sta treaba si cu audi.
Eu am avut ambele masini, nu noi, dar cu 5-10 mii de mile la bord, miroseau a nou, asa am vazut in timp care si cum e mai bun.La audi si era A6 atingeai un plastic deja se rupea la bmw tragi de ele cu patentu si nu se rup nici de vrei.
Softul de la compuerul masinii la audi este praf stelar is varza total, bmw zici cai Apple
Ok eu te sfatui sa cumperi ce-ti place tie, asa e cel mai bun, nu o sa dai vina pe nimeni dupa