De ce sa îți fie Rușine? Zi mersi ca ai mașina la 18 ani ca alții trebuie sa strângă eu bani sa și-o cumpere, mergi fără Rușine.
Nu stiu de ce sa iti fie rusine, daca poti merge cu masina, daca te folosesti de ea, ce treaba au prietenii?
Zi-le sa nu se mai bage in treburile tale, cei care rad de tine, ori nu sunt prietenii adevarati, ori sunt invidiosi.
N-o vinde (tu sau bunicu') du-te cu ea până crapă apoi o predai la rabla/reciclat. Ideea e că cu banii pe care i-ai lua pe ea acum, nu-ți cumperi alta in loc
drum bun cu Fiesta!
Eu dupa ce mi-am luat permisul am condus o dacia supernova si niciun prieten nu a ras de mine. Poate ca ai nevoie de alti prieteni sau de o alta atitudine.
Este un model antic, cu o popularitate slabă, datorită slăbiciunilor unui model conceput la sfârșitul anilor 1980. Bunicul a iubit această mașină dacă spui că încă este funcțională și nu prea are rugină.
Fiind începătoare, mergeți cu ea, până căpătați cel puțin 1 an experiență. După aceea luați prin programul Rabla o mașină electrică, dacă nu mergeți decât prin oraș mai mult.
Eu conduc un opel din 2001 si am bani mai multi decat prietenii mei cu audi b8.
Prima mea mașină a fost o Fiesta din 1997. Am tras de ea timp de 10 ani, până am apucat să cumpăr alta. Nu m-a lăsat la greu. Ușor de întreținut și foarte ușor de condus. Ține-o până ai bani pentru alta. Oricum, nu iei mai mult de 1500 lei pe ea.
Daca zic ceva prieteni tai zile ca in cateva luni îti iei alta ca asta e de inceput. Si oricum nu prea poti cumpara ceva mai bun daca nu prea ai bani asa ca economiseste bani si in 6 luni îti iei o masina mai ok decat sa îti iei acum o masina cu un an doi mai noua decat ceea pe care o ai.