| Sink123 a întrebat:

Recent tata mi-a lasat vechia lui masina un passat model mi-a batran din 98 1.8 125 de cai, tin sa precizez ca pe masina s-a adaugat o instalatie de gaz! daca puteti sa ma ajutati cu cateva idei de tuning exterior nu ma intereseaza prea mult partea mecanica niste de praguri jante eleron spoiler etc nu stiu daca ati putea sa ma ajutati, Multumesc! FUNDA

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca pui praguri false, eleron si alte shaorme, nu meriti o masina.
Daca vrei tuning, moda actuala e STANCE. Mai exact, jante, suspensie low (reglabile sau air ride daca te tine buzunarul), vopseaua impecabila, si mici accesorii cum ar fi: folie galbena pe proiectoare, stopuri clare LCD...
Eleroanele sunt pentru aia de la tara, care inca se joaca NFS si sambata e pentru baut Ciucas pe manele la caminul cultural.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Singurul lucru care merge tunat la masina aia sunt jentile, in rest nimic

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Frate m ai bine vinde o si i ati alta, e veche ce imbunătătiri vrei să faci unei vechituri, sau iertat să mi fie cuvintul, unei rable cum se zice popular.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai jenţiile poţi să le tunezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa ii schimbi jentile ...in spate un eleron si mai poti sa pui folie pe geamurile spate si luneta ar arata mai bine...dar mai bine vinde-o ..mai aduna niste bani si ia una mai calumea.

| Stefffffff1010 a răspuns:

Eu stiu ca doar jentile le poti tuna...