Nu am mai auzit asemenea efect, pentru nivel prea mare de ulei.
Poate ca o cantitate de ulei prea mare nu va pastra temperatura optima de functionare, va ramane mai rece (mai gros), si de aici va fi presiunea mai mare... Dar nu sunt deloc convins ca ar fi asa. Cred ca uleiul ajunge oricum la temperatura motorului, poate cu 2-3 minute mai tarziu, daca e cu 1 litru in plus.
Uleiul ala sta intr'o baie,cand se incalzeste fiind fluid is mareste volumul,deci daca tu pui baie aia de ulei plina ce crezi ca se va intampla? Pompa da pompeaza cat este facuta,dar volumul creste,iar odata cu cresterea volumului creste si presiunea,iar uleiul va iesi prin locurile mai usor accesibile, cum ar fi pe la joja daca au joja, pe la ca capacul de umplere si pe la garnituri.
Tu daca ai o oala cu apa rece, plina ochi si acoperita etans, cresti temperatura, ce se intampla? Ceva bun sigur nu
Raspuns neconvingator.chiar si cu un litru in plus, baia de ulei nu va deveni OALA CU APA RECE, PLINA OCHI.e adevarat presiunea aparuta prin incalzirea atmosferei in baia de ulei, poate scapa pe la capacul de umplere, sau joja de verificare.atat.nu vad in nici un raspuns pertinent sau inpertinent, efectul negativ, asupra semeringului.
Dar cine a spus ca are efect negativ a supra semeringului? poate tot tu in mintea ta ai vorbit tu si cu tine eu nu am spus asa ceva.Deci esti total pe linga
Relian,te rog nu-mi mai raspunde.nu doresc emoticoane, doresc un raspuns pertinent, cred ca asa mi-am dorit.la tine nu vad asa ceva.in general, cand se trateaza problema surplusului de ulei, aproape toata lumea se leaga de efectul negativ asupra semeringului.asta doream sa aflu, daca e real, sau nu. daca eu sunt, sau nu pe langa, nu tu hatarasti.se vede dupa nr.de emoticoane...
Nu te mai baga bre, ca musca-n lapte.pana acum ai dovedit ca habar nu ai ce se discuta aici, ce naiba! raspunde intrebarilor date de frizeri sau maturatori, ca vad ca la motoare esti surcea.
Care semering tataie helllooo esti praf,nu vezi,te mai si dai mare cunoscator,vii si spui asuopra semeringului,dar care semering numai tu stii Esti total pe langa,pui intrebari si tot tu raspunzi,ori vrei sa primesti doara raspunsuri sa iti sune tie bine,adica sa te aprobe omu, atunci esti brici .
Vrei sa stii ce anume, exact? Intrebarea ta s-a referit la cresterea presiunii, atat tot, cum de creste presiunea, atat ai intrebat.Acu vii si ma iei ca habar nu am ca nu stiu ce semering,ca aia vrei sa stii, cum am spus habar nu ai ce vrei,ori nu sti sa intrebi,ori este pe dinafara total legat de mecanica,dar iti este rusine sa spui,asa ca o faci pe interesantu pe aici,insa nu uita, raspunsurile raman, citeste ce ai intrebat, apoi hotaraste exact ce vrei sa stii
Daca eu ma bag ca musca in lapte, tu te bagi exact ca musca in **** asta asa ca meriti, vine omu iti citeste aberatiile pe aici si de-a ei omu ca habar nu are ca nu stiu ce rahturi vrei sa stii tu.Ba nu fi papagal, nu iti place raspunsu cuiva treci mai departe, nu fa omu prost, ca habar nu are sau mai stiu eu ce.Esti praf,exact cum am spus, dar praf la oroice capitol, in special la purtare, nu stii sa te porti, nu stii sa comunici, sa porti o discutie civilizata.Deci vorba romanului este praf
Relian si-a inceput cariera pe site acum cativa ani, contrazicand subiectiv cate ceva. Acum vad ca i s-a agravat boala, scrie cate un roman despre nimic, si nu se opreste decat atunci cand nu ii mai raspunde nimeni. Te invit sa-l raportezi si tu, pentru o categorie mai curata...
Maestrul73 întreabă: