250 cmc e de A adica de la 18 ani!
parerea mea e sa nu-ti iei vechituri din 98 pentru ca merge pe strada si iti cade cate o piesa + se aude rau de tot!
dupa parerea mea yamaha yzf r125 e ce mai buna si frumoasa, dar in acelasi timp si scumpa. ar mai fi si honda cbr125 dar la fel ca yzfr e scumpa. KYMCO QUANNON 125 este o combinatie intre yamaha si honda, este destul de buna si ieftina, lucreaza cu acte de honda...
daca nu a venit criza si pe la tine, cumparati un yzf r125.
sper ca te-am ajutat... funda?
Nu ma intereseaza motocicletele. Pentru cea de 250 cmc iti trebuie categoria A si sa ai 18 ani. Numai bine!
Parerea mea e sa iti iei o yamaha yzf r125 deci nici aprilia nu e rea e adevarat merge mai repede dar ca motor, hmm motor de sezon ( 2 timpi) adica un motor ca ala are de 2 ori mai mare uzura ca unul de 4 si se strica de 2 ori mia repede ca unul de 4 in plus ca la ala de 2 timpi la fiecare alimentare trebuie sa bagi ulei si e cam jenanta faza plus ca dupa ce faci vreo 5000 km motorul e terminat, adica mai merge dar nu mai da aceleasi prestante ca si unul nou, yamaha yzf r125 e un motor de 4 timpi ( motor pe viata) eu personal am 1 noua ( acum 2 saptamani) si sunt foarte multumit are 6 viteze in fiecare viteza se simte cum motorul trage chiar is in a6a, bun ca sa iei un motor bun trebuie sa stii ce iei deci deageaba iei yamaha daca nu stii cum sa faci rodajul si la aprilia la fel... orice motor are nevoie de rodaj sa functioneze bine si sa functioneze mult ( yamaha nu dai mai mult de 5000rpm pana nu ai rulat 1000km cu ea) la aprilia nu stiu si nici nu vreau sa te mint nu am avut niciodata un motor in 2 timpi ( nu-mi place sunetul si nu tine mult) multa bafta si nu uita de casca
SaL si eu is mort dp motoare mai bine iti iei un RS mai nou
2 cele d 250 iti trebuie categoria A