Salut. Nu. Nu rugineste. Dar sa nu-l ti asa, mai mult timp. Inainte sa-l speli, este bine sa bagi in rezervor un lant, deoarece pe peretii rezervorului se depune mizerie care se lipeste de rezervor. Iar lantul mai curata. Dupa ce l-ai spalat este bine sa bagi 1 litru de benzina, sa vezi daca nu cumva sa fisurat pe undeva. Se intampla des mai ales la Dacii. Daca tot este dat jos este bine sa-l vopsesti inainte sa-l pui sus. Pa
Nu rugineste, indiferent de material, pentru ca nu il pui umed la loc. Insa nici spalarea cu apa nu este prea eficienta. Foloseste lantul pentru a-l spala si motorina sau chiar solutie pentru curatat carburatoare.
Rezervorul nu rugineste daca il speli cu apa. Acum depinde si din ce material este confectionat rezervorul.
Nu rugineste daca il seci repede il speli si apoi cu hartie usuci tot rezervoru floare la ureche
Rezervoarele nu se spala pe interior cu apa, foloseste diluant sau petrol si lant, cum a mai zis cineva.
Depinde de care rezervor ai, daca e din aluminiu tabla evident ca rugineste, daca e din plastic nu rugineste ori de cate ori l-ai spala.
Rugineste omule. execptie facand cele din inox. Eu am dacia si cand l-am spalat am folosit un lant curat si vreo 3 litrii de motorina. Asta stiu de la unchiul meu care este mecanic. Este o metoda foarte eficienta.
numai bine!
boss97 întreabă: