anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Să zicem că ați fi șef și ați avea o mașină superbă, scumpă, iar una dintre angajate vă complimentează mașina, precizând înainte să nu interpretați a fi drept materialistă, cum ați primi acest compliment?
Ați considera-o într-adevăr materialistă "sub acoperire" sau ați lua-o ca pe un simplu compliment?

Răspuns Câştigător
| DeMicUnCălător a răspuns:

Compliment + Draguta si politicoasa.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Un fel de pupincurism feminin.

| Ensiferum a răspuns:

Eu daca aș fi în locul tău și nu aș fi casătorit aș profita. Dar atât, fara atașamente emotionale.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un compliment si trec peste ca nu m as incurca niciodata cu angajate

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

M-as culca cu ea, ca sa inteleg mai bine situatia.

| Hammurabi a răspuns:

E cam aiurea chestia asta cu complimentatul chestiilor pe care le deții.
Pentru că e posibil să fi un om de nimic, care a beneficiat de niște conjuncturi favorabile și s-a umplut de bani. Sunt de complimentat lucrurile pe care le deții?
Și eu am o mașină mișto.
Dacă mi-ar complimenta mașina cineva, sigur aș interpreta la modul "tu ești cam de doi lei, dar uite ce mașină mișto ai". rolling on the floor
Dar nu te lua după mine.
Eu am fobie la chestiile astea cu apreciatul ca om, în funcție de ceea ce deții.

| Emma30555 a răspuns:

E ok sa i spui asta dar fara sa precizezi ca nu esti materialista fiindca se poate interpreta ca cine se scuza se acuza. In fond iti place masina nu e nici o problema

| Furnicuta000 a răspuns:

Masina e unul dintre cele mai importante lucruri pentru un barbat. O femeie care e interesata sau macar admira un barbat, o sa ii complimenteze masina pentru ca daca i-ar complimenta parul ar fi prea ciudat si s-ar interpreta imediat ca se da la el. Si daca femeia a avut parte de prejudecati si a facut-o cineva materialista in trecut, o fi ramas cu sechele si vrea sa aiba grija ce spune astfel incat sa nu fie judecata din nou

| RoCkKiD a răspuns:

I-as zice ca e masina din aia cu buton de SOS deci sa nu-si faca idei. Mai ales cand angajata aia e borderline obsedata de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un compliment.

| IceRope a răspuns:

Asta ai visat-o azi noapte? Dacă ai fantezii cu mașini scumpe și șefi darnici, postează la categoria Dragoste spre Sex.

Răspuns utilizator avertizat