| Maryanbtm1996 a întrebat:

Sakut TPU!
Asi vrea sa stiu si eu cat consuma un BMW 730D din anul 2006. am auzit undeva ca, consuma foarte putin...voi de ce parere sunteti?

Răspuns Câştigător
| CEstLaVie a răspuns:

10-12litri\10km dar nu mers 200km\h si mers econom

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Din cate stiu eu BMW. urile nu exceleaza la consum mic, din contra au consum destul de mare.

| 0rlando a răspuns:

Dacă te iei după producător, clar iei țeapă. BMW nu sunt chiar cele mai economice mașini, ba din contră.
Chiar și posesorii de BMW mint în legătură cu consumul, fie ca se le poată vinde, fie ca să nu se facă de rahat că și-au luat țeapă de la alții.
Cunosc pe cineva care și-a cumpărat anul trecut un 525D nou și l-a vândut după luni, pentru că nu consuma mai puțin de 15% prin București, iar persoana respectivă, are un stil de condus foarte economic.

| JohnnyBi a răspuns (pentru 0rlando):

Daca la 525d ii consuma 15 in buc, cum de am mers cu x5 motor 3.0d, cutie auto, tractiune integrala si manca 13 in Bucuresti? laughing si 17 dat la forja? mananca 10 525d, si cam 13 forjat, ajunge la 15 daca iti bagi piciorul in el. eu cu 523i model de 2004 la 177 cp am scos 8.7 in Ploiesti mers econom, si pe la 12 forjat, schimband orasul, la bezina 523 nu ajunge la 15 in Bucuresti mers econom

| 0rlando a răspuns (pentru JohnnyBi):

Nu cred că poți compara traficul din București cu traficul din Ploiești, iar că respectiva mașină era cu cutie manuală, deci clar consumul crește dacă nu știi când să schimbi treptele.

| JohnnyBi a răspuns (pentru 0rlando):

Pai de-aia am zis Ploiesti forjata 12, echivalent la mers frumos in Bucuresti

| 0rlando a răspuns (pentru JohnnyBi):

rolling on the floor Cam așa e...

| Dimulescu_Cosmin_1996 a răspuns:

Seria 7 e o masina mare si deci implicit destul de grea, iar cu un motor de 3000 si veche de 6/7ani nu cred ca scoti sub 10l%! Ti-as recomanda un seria 5 sau un Audi A6 daca esti interesat de limuzine, bafta! happy

| Iatan_Bogdan_1982 a răspuns:

Iti pot spune la un seria 7 din 2004. 12.5 in oras, 9 afara. 730d din 2004.