| Claudiu003 a întrebat:

Sal all incap 2 pers pe un linhai worker de 300? si ce pareri aveti de el?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu foarte lejer dar incap doua persoane mature pe el. Mai bagati unul in altul dar incap cu conditia sa nu faci off road cu el fiindca atunci nu ai loc sa te desfasori cu inca o persoana pe el! Referitor la pareri este ok. Este unul dintre cele mai fiabile chinezarii de aceea si cei care fac off road cu ele si nu au bani prefera Linhai-ul dar nu trage extraodrinar pe namol sau in ape curgatoare gen rauri daca vrei sa le treci pe ATV in rest este foarte ok cu toate ca mai bagi bani in timp in el dar nu exagerat de multi, mai ales fiind chinezesc sunt piesele ieftine.

Referitor la diferential definitia este urmatoarea:
Un diferenţial compensează turaţiile diferite ale roţilor la nivelul osiilor antrenate. Turaţiile diferite ale roţilor apar în cazul în care, la rularea în viraj, roţile unei axe parcurg distanţe diferite. Astfel, de exemplu roata din exteriorul virajului se roteşte mai repede în comparaţie cu cea din interior. Echilibrarea turaţiei la nivelul axelor antrenate este realizată în majoritatea situaţiilor de un diferenţial cu angrenaj conic. Un diferenţial de blocare previne răsucirea total liberă a unei roţi şi transferă forţa asupra roţii cu o tracţiune superioară. (Definitia este din cartea de mecanica superioara editura Tehnica 2002).

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cum sa nu dar sa ai grija sa nu fie prea grase persoanele ca ramai fara cauciucuri. Arata bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,incap.cred ca e foarte bun

| Claudiu003 explică:

Adica sunt unele dinalea pe care nu incap si mai am o intrebare cum adica diferential tot la atv-uri am auzit?

| Claudiu003 explică:

Merci mult furtuna diesel