| dean a întrebat:

Sal, as vrea sa pun niste cai putere, logan 1.4, am auzit de niste cipuri si injectoare, dar unii mi-au spus ca decat sa umblu cu cipuri mai bine pun injectoare, cum e cel mai bine, ...si m-ar interesa si preturile, mersi mult de raspunsuri!

10 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Sfatul meu este sa nu te joci cu cipuri si injectoare, nu vei face decat sa fortezi un motor sa functioneze intr-un regim diferit de cel optim. In timp costul modificarii facute de tine va creste semnificativ, traducandu-se atat prin consum sporit de combustibil cat si prin reducerea duratei de viata a mai multor componente (nu degeaba pierzi garantia daca faci modificari).
Daca vrei mai multi cai putere, schimba loganul 1. 4 pe care il ai cu un 1. 6 16V, chiar daca pe moment ti se pare mare diferenta, in doi-trei ani modificarea te va costa mult mai mult.

| covexrobu a răspuns:

Poate ca sunt putin cam tampit si prost. Dar eu cred ca o masina arata si functioneaza cel mai bine asa cum a iesit din fabrica. Deci eu ti-as zice sa o lasi asa cum este. Si nu Loganul nu este o masina care sa merite sa investesti bani in ea in afara de intretinerea ei.

| andrey23 a răspuns:

Strange bani pentru alta masina... nu se merita investitia, o sa scoti ~10 cp in plus printr-un chip...si cand o sa vinzi masina nu o sa se uite nimeni ca ai tu tuning pe ea

| hândel a răspuns:

Putin offtopic, scuze! A trecut unul pe autostrada pe langa mine ca fulgerul intr-o dacie 1300. Am apucat sa vad doar o parte din caroserie, care era corodata, si arata masina ca scoasa dintr-un cimitir de masini, si totusi s-a dus ca vantul pe langa mine la cei 110 km / h cat aveam. Iarta-ma daca gresesc, insa am auzit ca loganurile sunt instabile la viteze mari. Eu am condus unul din curiozitate, si la curbe cam tinde sa se incline prea mult. Ai grija, fii prudent, si nu uita caci conteaza sa te duca la destinatie intreg, nu la spital, sau in cimitir. Nu multi sunt cei care au un timp de reactie bun la viteza, daca nu te numeri printre ei, nu risca, sfatul meu. Bafta!

| florinel_8849 a răspuns:

Schimba masina

| dean explică:

Ms mult de raspunsuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai intrebat cit este de legal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andrey23/ Asta se cheama tuning? Mai sa fie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te intr-un servis de tiuning si ei iti vor spune

| eretuf a răspuns:

,, mg a răspuns:
Te-ai intrebat cit este de legal? " = este legal!

Daca iti place viteza... te sfatuiesc sa iti schimbi masina.