Bănuiesc că ai ulei in rezervor, deci fie s-a defectat pompa, ceea ce e puțin probabil dar e totuși posibil, fie e fisurata vreo conducta și trage aer in loc de ulei
Daa am ulei la nivel. Poate si pompa e de vina ca am luat-o de la cineva. Unii ziceau ca uleiul vine la pompa hidraulica prin cadere desi eu nu cred. Oricum multumesc mult
E drept de mult n-am mai lucrat la motoare u 445, pur și simplu nu prea mai sânt de când ne-au invadat tractorașele străine din anii 30-40, așa e vine prin cădere dar pompa face presiune,iar daca e o fisura undeva pe conducte se pierde presiunea, cum zicea și tu sânt dispărute deci e greu sa mai găsești o pompă bună pentru că pur și simplu nu se mai fac, dar dacă totusi găsești noua e evident că va avea un oarecare preț, iar cele deja utilizate sânt și ele vechi, e drept sânt mereu in contact cu ulei deci fiabile dar au o limită totuși
Deci faca desfac conducta de jos de la pompa ar trebui sa vina ulei din diferential?
Așa ar trebui, din câte știu pompa face doar presiune, deci uleiul ar trebui sa vina chiar daca e vreun defect la pompa sau fisura undeva
Ok. Multumesc mult! O sa mai incerc azi inca odata. Cred ca la mine nu vine. Am scos si sita din filtru