| marzemanuel a întrebat:

Sal.tot ma streseasa un prt care are un logan si eu am o skoda octavia de 1.9 tdi si tot zice sa facem o liniuta si o tine sus si tare ca ma batelaughing voi ce parere aveti? sper ca tineti cu mine tongue

Răspuns Câştigător
| ktalin2k a răspuns:

Il bati la cur deti miroase fumu(toba de esapament)
la 1 km poti sai dai si 100 de metri avanst ca tot il faci

11 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Daca vrei, fac eu rost de un Logan 1.6, 16 valve...
Fac pariu cu tine ca n-ai nici o sansa, nici daca sunt beat fumat si tras pe nas laughing

apropo, ai varsta legala sa conduci? ca la cum scrii, nu prea pare.

| IMC90 a răspuns:

Ca sa nu te las in ceata :

- Motorul diesel este mai puturos decat motorul pe benzina, se ambaleaza mai greu
- Octavia este o masina mai grea decat Logaul, ceea ce conteaza enorm in economia unei eventuale intreceri
- Motorul de 1.6, 16 valve este un motor evoluat, este mai puternic decat un motor de 1.6 obisnuit, si este si pe benzina.
- la cum scrii, fac pariu cu tine ca n-ai nici permis de conducere happy deci nu stii sa pleci de pe loc cu masina laughing

| FerLin a răspuns:

Daca motoarele sunt originale si nu au nici o modificare il faci. sa planga, nu doar ca-l depasesti. Am mers si cu logan si cu octavia de 1.9 si o spun din experienta.

| Benedict_6845 a răspuns:

Aici depinde de 3 lucruri in marea parte :
1)Experienta voastra
2)Starea ambreiajului
3)Starea generala a masinii
Nu ai precizat ce motorizare are Loganul. Stiu ca cel de 1.9 tdi de pe octavia ( folosit si pe vw ) e destul de potent si nu te lasa la greu. Singura motorizare de pe logan care te`ar face e de 1.6 16v doar in situatia in care respectivul stie sa ii dea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pe dracu' Skoda, tu nici măcar nu ți-ai scos buletinul.

| SabbySabbynutza a răspuns:

K tine tin!happylogic uh o sa castigi!big grin

| ionutzshadow a răspuns:

Dacia vs skoda
da il bati sigur

| SeNnZ a răspuns:

Paiii.n-ai decat sa-l faci sa plangaa` laughingrolling on the floor.

| simonael17 a răspuns:

Cred ca este o intrebare la care toti stiim raspunsul...dar depinde si de calitatile tale de sofer big grin

| Ovide a răspuns:

In primul rand nu ai specificat ce motor are loganul, daca nu are nici o modificare la motor il faci rau acu depinde ce motor are loganul e posibil sa te faca loganul daca are motor de 16 16v sau daca are o modificare destul de buna la motor.Bafta sper sa il rupin in doua si sa ill umpli de funingine pentru ca urasc loganul si sunt fan vw.

| Fireman a răspuns:

Skoda wins... poate sa fie loganu si cu rotile puse in suslaughing)

Întrebări similare