Văd că toți recomandă mașini cât mai mici, dar ca începător, este mult mai bine să te obișnuiești cu o mașină mare, apoi poți conduce liniștit orice altă mașină.
Cunosc multe persoane care s-au învățat pe mașini mici, dar când au făcut trecerea la mașini mai mari, le-au făcut praf în parcări.
Un vw polo 1.2 ar fi ideal sau 1.4, daca nu, cauta un fiat punto, un logan poate, o masina mai micuta, un ford fiesta sau un focus mic
Sincer? cea mai perfecta masina pentru un incepator este un Opel Corsa 1.2 mai e si varianta lui catalin golf parerea mea e ca Opel e mult mai bun Tigra in orice caz nu ca e lejera de spate si daca te apuca mania vitezei s-ar putea s-o pierzi printr-o curba ahaha lucru deja incercat sa-u patit mai bine zis
Pardon..si eu tot in Italia sunt..nu ai voie sa conduci masini mai mari de 2000 cilindrata nu 95 de cai putereun bmw 320 cu 150 cp o poti conduce linistit acum daca sau schimbat legile nu stiu
Opel tigra 1.4 16V din 95-2000. Consum mic, piese ieftine, se infige bine e perfecta
Uhh am scapat usurat ca nu te aud sa zici ca bmw e buna pentru un incepator ca faceam crizelaughing Skoda Fabia 2 1.2 HTP sau Opel Corsa 1.2 benzina eu benzina recomand pentru inceput e mai usor de intretinut si benzina te intelege mai bine cu plecarea su cu puterea un sandero 1.4 sau wv polo 1.2 sunt destule!