| al3x_2379 a întrebat:

SAL TPU. o intrebare pentru cei cu carnet de soferi.de curand am terminat de facut dosaru' l-am dus la pitesti, am dat si sala. da am aflat ca trrebe sa dau orasu pe 1.noiembrie si nu prea imi convine. spuneti-mi un truc sa mai reduc din timpu asta si fara bani prea multi ca asa ar exista metoda biletului de avion sau de autocar da este prea costisitor. vreau ceva mai putin costisitor.mersi

8 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Biletele de autocar poti sa iei de ex in Bulgaria si iesi mai ieftin dar... alta metoda nu ai, sau sa incerci sa ii dai un 50 de lei celui sau celei care face programarile ca doar romani suntem cu totii si sa scapi mai ieftin, dar mai jos de pretul asta... slabe sanse sa faci ceva!

| mgtow a răspuns:

Ce belea, dar de ce intarzie atat? Sunt politisti in numar redus ca sa te vada la examen sau au greva?

| al3x_2379 explică (pentru mgtow):

Asta e legea.cacamas in ealaughinglaughing

| mgtow a răspuns (pentru al3x_2379):

Pacat cu asteptatul, atat le trebuie sa imi faca la fel mie cand o sa ma prezint pentru autocamion si trailer. Bafta.

| al3x_2379 explică (pentru mgtow):

Mersi

| benny a răspuns:

Nu prea ai ce face decat sa astepti pana atunci eu am luat sala pe la inceputul lui noiembrie si am fost programat la inceputul lui decembrie pentru traseu

| al3x_2379 explică (pentru benny):

N-ar fi o problema as sta si 3 luni da mie sa nu imi pierd indemnarea la volansad

| Gagicaru a răspuns:

Nu prea cred ca ai ce face in privinta asta si eu am term orele si sala in octombrie si am dat orasu cu gaboru in februarie