Pai taxa la RAR si talonul le platesti o singura data, pentru astea paltesti taxa al CEC sau trezorerie de 50 de lei, apoi pentru numere 30 de lei normale si 70 preferentiale (50 preferentiale in unele orase nu stiu de ce aceasta diferenta) apoi 130 de lei la masinile pe benzina cu tractiune doar pe 2 din cele 4 roti, RAR-ul ca atare unde iti verifica masina, si daca treci de RAR o sa primesti numerele, asigurarea pe 6 luni la dacie depinde de mai multi factori dar in jur de 70-90 de lei pentru doar 6 luni, rovinieta poti pe 90 de zile adica 3 luni si este 12 euro, la cursul euro din ziua respectiva, sau 28 de euro pe 12 luni adica un an!
Depinde. In mod normal la o Dacie cam 500 de lei, dar daca este mai amarata dai spaga si cat nu face masina... ca sa treci sau te respinge si te trimite sa iti rezolvi problema!
Ai idee cat costa taxa RAR, talonu, asigurare p 6 luni., imi trebuie si "rovinieta"?
Pai taxa la RAR si talonul le platesti o singura data, pentru astea paltesti taxa al CEC sau trezorerie de 50 de lei, apoi pentru numere 30 de lei normale si 70 preferentiale (50 preferentiale in unele orase nu stiu de ce aceasta diferenta) apoi 130 de lei la masinile pe benzina cu tractiune doar pe 2 din cele 4 roti, RAR-ul ca atare unde iti verifica masina, si daca treci de RAR o sa primesti numerele, asigurarea pe 6 luni la dacie depinde de mai multi factori dar in jur de 70-90 de lei pentru doar 6 luni, rovinieta poti pe 90 de zile adica 3 luni si este 12 euro, la cursul euro din ziua respectiva, sau 28 de euro pe 12 luni adica un an!
Spre 500 lei, rovinieta nu prea iti trebuie daca nu iesi din oras, iti trebuie insa cauciucuri de sezon daca ninge.Bafta
Deci, e 100 lei taxa pentru autentificare la R.A.R, platesti 100 lei taxe la C.E.C pentru noile acte la masina, 40 lei placutele de inm random si 80 lei preferentiale, la toate astea se adauga si asig care nu am habar cat face pentru o dacie 1310
Nu este amarata )), arata chiar bine poti sa-mi spui detaliat ce bani si pentru ce, scuze sunt incepator unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac, multumesc