Te sfatuiesc sa-l duci la un electrician auto si nu mai lasa pe toti neavenitii sa umble la masina ( sti ca romanii sunt toti mecanici si electricieni )! te va costa ceva dar macar nu strici si alte cele de iti mai ia si foc masina pana la urma ...si banuiesc ca nu a fost ieftina... a! sa nu uit! inainte de toate astea cauta-te binisor de bani pentru orice eventualitate ca nu e chiar ieftin.
Stiu m-am uitat pe onauto si ma costa in jur de 450 EURO, dar eu cred ca este dus doar releu tu ce zici?
In general alternatorul face figuri. dar cel mai sigur este asa cum am mai spus : du masina la service pentru o diagnoza precisa ca e pacat sa dai banii aiure! sigur ca iti doresc sa fie ceva minor si fara costuri mari!
Iti recomand sa mergi la un service specializat si nu apleca urechea la ce spune unu si altu.totusi un tuareg nu se repara in parcare cu ciocanu..asta daca ti la masina tavezi ca iti spune la service si atunci schimbi sau repari ce este defect. poti sa iei si de la dezmembrari.e alegerea ta