| cipri01 a întrebat:

Sall am si eu o intrebare vreau sa-mi iau o drujba mai ieftina dar an acelasi timp vreau sa fie si buna.Am gasit pe okazii un Sthil MS 362 la 230 lei stiu ca e contra facuta dar se merita as cunparao pentru casa adica sa tai cate un lemn la o saptamana. Am mai gasit unal la 250 ron se numeste Micul Padurar care ma sfatuiti so cunpar?

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca intrebi, evident nu te pricepi foarte bine, iar o drujba second hand are nevoie de reparatii, doar nimeni nu vinde o drujba profesionala in stare foarte buna.
Strict pentru acasa poti cumpara una electrica, la un pret acceptabil gasesti una de firma. Daca totusi ti-ar prinde bine una pe benzina, ia una noua, asa cum ti-a recomandat Daniel1492.

| sloimi a răspuns:

Ca sa cumperi ieftin trebuie sa fii sigur ca rezolvi micile probleme care vor apare inerent,mai ales daca e second. Daca nu te pricepi deloc la compresie, scantei la bujie, ungere lant, etc., iti recomand sa cumperi una mai scumpa dar cu garantie vreo 2 anisori.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drujbele contrafacute sunt calculate sa functineze la 3 probe in fata clientului in gol. Dupa aceea nu mai sunt bune de nimic.
Cumpara mai bine una din practiker sau alt magazin mai mare care da si garantie 2 ani.
In doi ani ti-o schimba chiar si de 3 ori daca este nevoie.
Nu prea se baga la reparatii deoarece nici nu exista piese pentru ele.
Sunt tot chinezarii dar cu garantie.

| marian1985 a răspuns:

Salut Cipri01,

Te poti inspira din acest articol https://degradina.com/top-10-drujbe-ieftine-si-bune/. Sfatul personal este sa cumperi produse noi si cu garantie. Este vorba despre o unealta care trebuie manevrata cu grija si fara sa-ti puna viata in pericol.