Cele de Xdrive is diferite de cele la care masina trage spatele atat tot, dara pretu nu vad de ce ar fi wow. Apoi tu poti sa iti cumperi singur amortizoare si mergi undeva si le schimbi daca singur nu te pricepi.
Deci tu mergi la reprezentanta si spui am masina asta cu VIN numarul asta, ce amortizor imi trebuie? Aia iti zice ce trebuie tu faci o poza ceva sau scrii numarul s au part number cum se spune in engleza si cauti altundeva amortizoare mai ieftine, sau poti pune nu neaparat amortizoare de la bmw.Amortizoarele de la bmw alea ce au sigla stanta pe ele da is f scumpe,dara is destule firme care fac sau vand amortizoare,firme acceptate de bme cum ar fi de ex Bilstein,sau mai stiu eu ce alte branduri care fac amortizoare f bune.
Deci pentru ca masina ta trage si fata,are acolo ceva in plus are shaftu ala,cum ii zice planetara si fata de una la care trage doara spatele in fata nu ai planetara deci e altfel, ca urmare si amortizoarele is diferite, desi nu stiu sigur, eu mai degraba as merge pe chestia ca diferite is bratele alea ce tine butucu rotii decat amortizoarele.
De regula astea Xdrive au alt numar, alt part# fata de cele la care trage doara spatele ceara daca is exact aceleasi amortizoare, asa se procedeaza sa poata aia sa scuture omu de bani mai bine stiu asta sigur.Nu pot in cazul tau sa spun cu siguranta ca is la fel, dara am verificat amortizoare de la bmw f30 care trage spatele si de la alt bmw vare trage toate rotile adica axdrive si erau exact la fel, diferea doara numarul scris pe ele bine asta la masini din 2014.
Tu la masina ta nu stiu exact ce ai acolo shock sau strut, dara de regula bmw pune strut.Nu le da man bani la banditii aia, cauta singur online amortizoare uite cauta de firma asta Bilstein ce am zis cas bune.
Singura chestie ca sa stii sigur este sa le ai pe amandoua in fata sa le pui una linga alta.Nu stiu cum e in RO la reprezentanta dar in alte tari pot merge la dealer si sa-mi arate amortizoare de xdrive si de RWD si le vad le compar.Deci amortizoarele cu sigla bmw pe ele isi scumpe.
Http://www.autokarma.ro/......-amortizor
Da, asa este. Pentru 530 RWD, gasesti amortizoare de la 130 de lei bucata. Xdrive e un sistem complex, difera mult masinile care il au instalat.