Daca iti iei masina trebuie sa ai si bani de intretinere, din cate stiu la bmw nu prea apar bube la motor.
Desigur ca bmw pentru ca piesele de schimb sunt mai rare mai ieftine si mai convenabile, bmw consuma cu mult mai putin decit audi. dar e foarte bun si audi a4. dar eu mai tare te sfatui ca un bmw o sa fie mai econom. bafta
Toti cocalarii de aici vor zice :BMW RULZ! Dar tu nici nu ai specificat masinile, poate sa fiu un audi a4 din 95 sau 2007, sau o pisicuta din 94 sau un 320 din 2005.Depinde anii, optiunile difera. Dintre doua masini (optiuni, putere, km, cpc, pret etc...) voi alege fara a mai sta pe ganduri Audi-ul.Acuma fiecare cu parerea lui, iti urez bafta in a alege masina potrivita.
Daca vrei sa fii mai special ia-ti un Volvo sau ceva mai NEtiganesc. Volvo a inventat siguranta masinilor si au un aspect business, mult mai rafinat fata de cele 2 mentionate de tine.Am mers cu un motor de 2. 5 diesel si consuma 5% daca nu mergi tare si nu accelerezi brusc.
A4 -model b6, 1. 9tdi, 131 cp, daca se poate: cutie 6+1, proiectoare ceata, oglinzi electrie, scaune incalzite, geamuri electrice si pe spate(foarte rar am vazut), pachet nichel, jante 17'', geamurile fumuri, si te-ai aranjat (pielea nu este obligatorie)