Eu as alege Passatul sau Audi4, cu toate ca nu ma indoiesc ca si Renault Megane sau VW Golf nu sunt masini bune, dar totusi cel mai mult ma incand Audi4. E o masina buna, puternica care rezista si nu ai si cine stie ce probleme cu ea.Acum depinde cum e ingrijita. Poti avea orice masina, dar cat timp o ingrijesti nu ai probleme cu ea si va arata foarte bine. O spun din propria experienta.
Bună.
Audi A4, pentru că-mi place.
Și știi ce, gusturile nu se discută.
Pa, pa.
Cele mai bune masini sint nemtesti. aEu am Wv Bora 4*4, de 10 ani o folosesc am parcurs peste 100000 km fara probleme doar intretinere(ulei etc)o recomand garantat.
Eu am audi a4 din 98 am luat-o cu 200000 de ca si am mai facut eu vre 100000 si acum inca mai merge nemtii nu fabrica fier vechi ci masini
Eu am un a 4 din 2008 si sa iti zic mai sigur e cea mai buna masina facuta pentru siguranta si confort...Iti recomand audi ca are motor bun si nu consuma.Parerea mea.
Din variantele care le-ai dat as alege AUDI A4 dar la passat daca e vorba de passat cc las audi a4 pentru el
Crezi ca audi A4 are durata de viata buna? hai sa facem o proba eu cu vw golf $ de ex şi u cu audi A 4 pe un drum cu gropi. şi să vedem care e mai rezistent care joaca / bate iar de comaditate e tot golful. doar ca audi e mai sprinten.
Eu ti-as spune sa alegi audi a4. dar mai degraba un motor diesel. piese ieftine/multe prin dezmembrari, manopera ieftina, etc..Cat despre un vw. golf, l-ai putea alege dar modelul de Golf 4 diesel (1.9 tdi), un consum mic, masini destul de atragatoare ca design in special varianta hatchback zic eu.
VW Golf 4 1.6 merge frumos si intretinere ieftin la fel si la 1.9 TDI pe care il recomand.