Deci modelele care ti le-au zis ceilalti sunt de 600 cmc3 care le poti conduce de la 18 ani. Dupa mine daca vrei viteza ia-ti un Aprilia rs125 cu Power Valve dar iti spun din experienta iti ia in jur de 7 litri cand intra Power Valvu`l.Moteciclete bune si fiabile imi sunt Yamaha R125 Nu sunt pentru viteza Top Speed:130 km/h, dar chiar sunt motociclete bune nu cosuma mult.Mai sunt motociclete cum ar fi Honda etc. Orcum ce doresti tu asta iti vei lua. Funda?
Suzuki intruder, SUZUKI GSX motocicleta, Motocicleta SUZUKI GSX-R 600 K7 sper ca ti-am fost de ajutor si ca o sa-mi dai funda
Foarte bune sunt HONDA dar si SUZUKY dar una si mai buna e BMW mai ales ca sunt modele ieftine de vreo 15-16 milione sper ca te-am ajutat.
Ce-ti trebuie 180km/h la 16 ani cand nu stii ce-i aia trafic. Paterea mea e ca te paste ceva. Daca pot sa fac o gluma (macabra) te duci prin cimitire si vezi din astia sub 18 ani care au murit de curand, sigur tacsu o da pe degeaba. Iti urez tot binele din lume si multa intelepciuna. (Apropo 125cc la 100km/h simti ca se dezasambleaza sub tine)
Cagiva Mito consuma mult? am vazut ca zboara nu prea stiu nimic despre am vaz ca sunt si ieftine, cine stie cv despre contact mess I0I_cs_I0I@yahoo.com, multumesc