| TimonSiPumba a întrebat:

Cam in 3-4 luni o sa incep scoala de soferi. As dori sa stiu ce trebuie sa fac inainte de asta? ( analize, teste) si cam cat ma duce cu totul.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Vreo 1000 Lei sau 300€ daca ti-e mai usor sa zici asa analizele medicale si psihologicul depinde daca o face cadrul scolii unele le au incluse, te vor intreba studiile care le ai si starea civila, cum ai dat de scoala lor...

| TimonSiPumba explică (pentru mgtow):

Imi poti spune te rog cam ce te pune sa faci la testul psihologic?
Am auzit ca te pune sa desenezi laughing si ceva legat de niste pedale si butoane dar nu prea am inteles eu bine. Spune-mi si mie te rog mai detaliat daca poti big grin Ti-am dat si funda! big grin laughing

| mgtow a răspuns (pentru TimonSiPumba):

O sa primesti niste hartii si iti da un timp limita sa faci casutele incercuind forma corecta care apare in model nu trebuie sa te grabesti pentru ca nu are rost, apoi alegi niste numere si cauti cele pare 2.4.6 etc. sau urmatorul incercuindul si dupa aia ultima fisa trebuie sa tragi o linie in mai multe locuri cam asa am avut si eu am si uitat cum era laughing una se grabise si i-a zis ca are nevoie de ochelari de proasta ce a fost altfel trecea fara sa i se zica de ochelari. Dupa hartii te pui la un calculator cu 2 pedale si in fata ai niste manete si butoane, te pune sa apesi un buton cand vezi un semn si o pedala cand vezi alt semn in dreapta si altul in stanga sau depinde cum il seteaza apoi da verdictul final de apt sau inapt. Cel medical e usor vezi niste litere acoperi ochiul cu o mana apoi celalalt ochi sa vezi la distanta daca ai vedere buna si proba daltonismului prin niste numere in diverse culori daca le vezi bine pe toate nu esti daltonic. Eu am dat pentru a obtine gradele BE CE si DE

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ai nevoie de fisa medicala si testul pshigologic + cazier... iti recomanda sa le faci cand incepi scoala sa nu te trezesti ca expira