| Predat0r a întrebat:

Cand imi voi lua permis...adica peste vreo 2 ani jumate as vrea sa-mi iau un Audi A4 din 2010- 2012 sau un Audi A5 2008-2010 ( mai noi sunt mai scumpe banuiesc ).
Intrebarea mea: Care este mai buna ( normal ca o sa ziceti A5-ul ) dar un pret second hand cam prin 2015 cat ar fi? Bugetul meu ar fi de cam 14 mii de euro in bani de astazi ( poate atunci va mai scadea si euro asta. sa dea domnu )
Care credeti ca mi-as permite-o? Pareri despre masini?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Parerea mea este ca un A4 nu se compara cu un A5, o spune si denumirea. Depinde cat se va ma ieftini A5-ul pana atunci, insa normal ca este masina mai puternica si mai atragatoare. Cu toate astea, motoarele sunt mari si intretinerea te duce mult. Un A4 pe la 12k eu cred ca ar fi o masina extraordinara, mai ales pentru un incepator. Este normal ca A5-ul sa primeze, dar daca te gandesti la costuri, un A4 este mai mult decat suficient, parerea mea. Am si eu o curiozitate, daca nu te superi: de ce vrei o masina asa de scumpa inca de cand iti vei lua carnetul? Nu te-ai gandit la ceva in 4-5k?

| Predat0r explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca nu m-a atras cam nicio masina mai ieftina doar un golf V. sau chiar VI atunci dar...un cred ca va ajunge le 5.000. Poate ai o idee mai buna?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Predat0r):

Da, ajunge si chiar trece de 5000.....Nu inteleg o chestie, ai vrea masina mai ieftina sau mai scumpa de 5000? Eu ti-as mai putea recomanda Opel Astra (3, 4), BMW seria 3 sau VW Passat CC, care la aspect rupe tot dupa parerea mea. Chestia e ca in 2-3 ani se vor ieftini masinile si vei avea de unde alege. Daca as fi in locul tau, as alege un Golf 5, nu mi-ar mai trebui nimic, plus ca merge tunat foarte fain. Bafta!

| valentino52 a răspuns:

A4 motorina motor 1.9 e cel mai bun nu o sa ai probleme cu el. Si cam asta va fi pretul unul 2007-2008 atat e acum.

| WPP a răspuns:

Salut, in primul rand A4 e o masina de "familie" (are 4 usi) si se va demoda mai repede, adica pretul ei peste cativa ani va fi cu siguranta mai mic decat al unui A5 care este considerata masina sport, atat din pricina faptului ca are doar 2 usi cat si a faptului ca motorizarile de pe A5 nu sunt atat de variate ca cele de pe A4. Bafta!

| KYZ a răspuns:

Pai... sa incepem cu inceputul...
1. La momentul cand iti vei lua permisul de conducere, vrei sa fi declarat deja pilot? Crezi ca in urma scolii de soferi esti deja priceput sa conduci una dintre cele doua masini?
2.La ce te referi cand spui "mai buna"?
3. Daca iti permiti sa o cumperi, iti permiti sa o intreti?
4.Tu ce vrei sa faci cu respectiva masina: sa te plimbi pentru relaxare sau sa iti castigi bani ajutandu-te de ea?
Si lista poate continua...
Gandeste-te la ce te-am intrebat, si mai vorbim pe parcurs. Ai timp, 2 ani, sa te gandesti si sa te hotarastiwinking

| Ganescu_Mircea_1995 a răspuns:

Un VW golf si te tine toata viata... mai mult, vei avea si bani de un eventual tuning sau chiar de spart in club cu noua masina bengoasa. la prima masina sa nu visezi la ceva scump..iti trebuie ceva ce poti da in gard fara sa-ti para rau. eu personal mi-as lua VW golf din 2003....are stil masinuta aia