| PaulMPIC a întrebat:

cat este asigurarea pentru un an la o masina cu motor de 5, 4 l (5400 cmc) precizez ca este un LINCOLN NAVIGATOR
FUNDA!

28 răspunsuri:
| DAnc3 a răspuns:

Depinde de judet dar ca idee, cam 9000 de lei.

| Nutzuu a răspuns:

Păi, pentru un bmw 760 plătesc 5400 lei pe an! pentru ăla că e și suv undeva între 4000-6000 lei!

| Nutzuu a răspuns:

De unde ești?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce varsta ai, dar la motorul ala problema e impozitul nu asigurarea, iar impozitul e undeva la 8000ron/ an

| PaulMPIC explică (pentru Nutzuu):

Iasi

Deci nu e asa scum cu asigurare cam 15000 lei/an binisor

| Nutzuu a răspuns (pentru PaulMPIC):

Nu se merită o mașină ca aia! Pui benzină la ea cât plătești asigurarea pe o 6 luni! Sau poate vrei să ieși cu ea doar la crăciun!

| AliLina2 a răspuns:

In jur de 8000 lei!

Eu zic ca se merita e mai greu de intretiunut dar sa tine-m cont ca e SUV, o masina solida

Și eu am un Bmw Seria 3, 2007! Dar, nu am băgat nimic în el! Consumabile și atât! Acum trebuie să-i schimb bucșile și un pivot pe dreapta! A luat la găuri săracu! Dar are motor de 3000cmc! vrei Suv? Mașină solidă e și Toyota Rav4! O să vezi după ce o cumperi că o să te mănânce de motorină! Eu măcar am 270HP sub capotă, dar ăla e off-road! Nu se merită să pui motorină la o mașină din aia! Plus de asta, o piesă o să o găsești greu, poate chiar din altă țară! O să te ajungă foarte mulți bani!

E pe benzina si are 304-324 CP deci...

Cu ăia 304 cai nu face cât 270 de pe Bmw! E alegerea ta, dar o să plătești la taxă dacă nu e înmatriculată de îț sar ochii!
Ai văzut-o pe net?

Da dar eu trag un tir dupa mine si tu abia o caruta laughing

Consumă urban 19%! Mediu consuma 15%! Dacă tu crezi că îți permiți e problema ta! Fiecare după posibilitățile lui!

Da, știi care e chestia, ia-ți una din aia, și hai la drag în Tulcea! Am luat locul 3! 267 Km/h! laughing Ai dreptate, unde urci tu cu ăla, eu nu urc nici cu bicicleta!

Mda nu e ideea ca as fi cel mai bogat dar mi-o permit sincer imi place design-ul acela de „tanc" laughing

Ia-ți un MLI! laughing

Din ce an o vrei?

Era intre ghilimele laughing

Și eu vreau un Mustang din 2011 sau mai nou! laughing să merg cu unu din ăla de 504 sau 636 de cai pe stradă! Uhuu! Dar la motorul de 5.7 sau 5.0 cât are, benzină, daca merg cu el in 9000 de ture, îmi ia 30%!

2006

Ideea e ca sunt ieftine LINCOLN-urile doar ca sunt greu de intretiunut 9000-10000 euro nu cred ca e o avere

Mie unu nu prea îmi place, parcă e microbuz! Are 7 locuri! laughing 2006, Euro 4! Asigurarea, că tot era asta întrebarea depășește 10000 lei! happy

Da dar te mandresti ca ai LINCOLN NAVIGATOR

Un braț cu tot cu capăt de bară e 9 milioane! laughing Deci, cum sunt drumurile în Romania, îi faci o revizie în fiecare lună! S-au dus banii! laughing

Da, sau Mustang! Oricum, eu mă mândresc cu Bmw, mai ales când îl decapotez!

| Nutzuu a răspuns:

Apropo, ai permis măcar, sau ai pus că asta e o dorință? eu la 16 ani făceam drag la cluj cu Motocicleta! Mie dor de vremurile alea! sad dar și acum e frumos!

Stai calm e full permisul AM, B1, B, C1, C, C1E,BE,CE