| romanianboy a întrebat:

Problema mare. M-am hotarat sa imi bag un subwoofer in masina. Problema este ca Statia nu imi sta on doar cateva secunde. Am legat firul remote la remote de la Player ( inainte imi era conectat cu un cablu mic de la cablul de 12v power de la Baterie). Cand scot 12v si leg remote, imi distorsoneaza sau nu stiu cum sa explic. Imi merge subwooferul inainte si inapoi chiar si cand nu e dat pe play. Nu imi sta on, adica hmm.se aude 5 secunde dupa care nu se mai aude. Ledul de la power imi sta aprins dar nu se mai aude. Daca scot cablu de 12v si il conectez din nou, aceeasi poveste. 5secunde dupa care nici-un sunet. Am deconectat subwooferul, am aprins statia din nou. Dupa care am conectat subwooferul. 5 secunde sunet dupa care nimic. Subwooferul are 750w iar statia 400. Nu stiu datele exacte. Ceva ajutor va rog

2 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Fă-i o probă cât mai aproape de baterie şi cu ştrap pe remote ( deci fără comandă de la CD ). Dacă nici aşa nu vrea ai probleme cu etajul final de la staţie.

| Chezz a răspuns:

Iti intra protectia la amplificator. Ai finali arsi sau diodele de putere arse. Du-te la un electrician priceput in asa ceva si o sa ti-o repare sa daca e in garantie e si mai bine. Bafta! Funda? xD