| Twety a întrebat:

Sallut,mi-am achizitionat un Vw Caddy Life 1.9 TDI; Toate bune si frumoasa ca dupa ce am bagata benzina pe drum incepe sa scoata fum rau de tot am crezut ca nu stiu este ceva dupa toba siam pleakt mai departe pe drum a inceput sa scoata si mia rau fum si nu mai tragea, oare dc? Dar mai specicif ceva manca uleiul si ne a fost frica sa nu calam motorul.asa intr-un timp am ajuns cu ea acasa si am intrebat un mecanic el zicea ca e de vina turbo ca s-a rupt axul si paleti straight face nu stiu acum vreau sa aud si parerile vostre.Ce credeti ca s-a dus turbo sau sa infundat? Raspunsul cel mai bun primeste Panglica aa si inca ceva daca s-a dus turbo spuneti-mi cat ar costa unuhappy

Răspuns Câştigător
| WPP a răspuns:

100% e de la turbina, daca s-au spart paletii sau ceva din ea nu e indicat sa mai mergi cu masina intrucat fragmentele metalice sunt trase pe instalatie (sunt sanse mici sa ajunga in camera de ardere) si va fi foarte mult de munca in remedierea problemei. Oricum trebuie demontata turbina si dusa la reconditionat (daca se mai poate recupera ceva din ea, in special corpul daca nu e afectat) cat si tot ce inseamna tubulaturi, intercoolere, furtune, trebuiesc curatate de ulei pentru ca la prima cheie iti va trage uleiul de pe instalatie si iti va face autoaprindere (sanse mari sa iti bubuie motorul din cauza turatiei pe care nu ai cum sa o controlezi tu). Daca e necesar sa schimbi turbina (sunt convins ca e Garret) i-ai codul si caut-o pe net, o vei gasi la un pret mai bun decat reprezentanta (ex: http://www.turbosuflanta.com/......Caddy/13). Multa bafta! www.wpp.ro

7 răspunsuri:
| heddy10 a răspuns:

Mai omule, daca masina e TDi, cum sa bagi benzina in rezervor? TDi inseamna Turbo Diesel Injection! S-au dus dracu toate pistoanele!

| Twety explică (pentru heddy10):

Am gresit cand am scris eu benzina am bagat motorina am si bonu am bagat de la rompetrol

| IMC90 a răspuns:

Pai, in primul rand, TDI inseamna turbo Diesel. Deci, daca ai bagat benzina, ai facut varza pistoanele. Mare minune ca nu a explodat laughing

| Twety explică (pentru IMC90):

Am bagat motorina si stiu ce insemna TDI

| IMC90 a răspuns:

''Sallut,mi-am achizitionat un Vw Caddy Life 1.9 TDI; Toate bune si frumoasa ca dupa ce am bagata benzina''

Tu ai zis de benzina, nimeni altcineva

| Twety explică:

Scz in loc de motorina am scris benzina m-a luat valul si nu incepeti voi si sa va dati smecher a fost o greseala nu am bagat benzina am bagat motorina am si bonu a fost o greseala de-a mea cand am scris

| heddy10 a răspuns (pentru Twety):

Ok omule am inteles happy