Buna.E o masina super din mai multe puncte de vedere.Ca aspect arata foarte bine, confort, putere...Acum daca te referi la noul model de VW aici e eleganta, confort, puteresi cel mai important e ca nu te lasa aceasta marca la greu!
Toate punctele forte trag spre o nota maxima a acestei masini. dpdv tehnic, al confortului si multe altele este de nota 10. in primul rand consumul la motoarele diesel, eficacitate, aspect. pentru mine e o masina foarte reusita, poate printre putinele care sunt astazi pe piata
Depinde pentru ce iti trebuie dar in general e ok e o masina care te ajuta sa iti faci treaba e ok
Am o parere foarte buna, imi place din toate punctele de vedere. E f estetica, generoasa si puternica. Eleganta dar poate fi si sportiva. Despre detaliile tehnice nu stiu prea multe, stiu doar ca are motorul L4, combustibil benzina bineintes, 15081 euroi - 35528 euroi Cam atat
Vw face numai masini fiabile; motorul de vw daca ai grija de el, te tine 600. 000km sau chiar mai mult; iar passat-ul este varianta de lux alaturi de jetta. imi place mai mult noul passat care se vinde in state