| BoGdY13 a întrebat:

Sallz ce parere aveti despe vw passat

Răspuns Câştigător
| maryy a răspuns:

Buna.E o masina super din mai multe puncte de vedere.Ca aspect arata foarte bine, confort, putere...Acum daca te referi la noul model de VW aici e eleganta, confort, puteresi cel mai important e ca nu te lasa aceasta marca la greu!

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Masina buna.de familie!
da mai mult imi place golful big grin

| drifter_5260 a răspuns:

Toate punctele forte trag spre o nota maxima a acestei masini. dpdv tehnic, al confortului si multe altele este de nota 10. in primul rand consumul la motoarele diesel, eficacitate, aspect. pentru mine e o masina foarte reusita, poate printre putinele care sunt astazi pe piata

| Poseidon a răspuns:

Depinde pentru ce iti trebuie dar in general e ok e o masina care te ajuta sa iti faci treaba e ok

| simiiii a răspuns:

Am o parere foarte buna, imi place din toate punctele de vedere. E f estetica, generoasa si puternica. Eleganta dar poate fi si sportiva. Despre detaliile tehnice nu stiu prea multe, stiu doar ca are motorul L4, combustibil benzina bineintes, 15081 euroi - 35528 euroilaughing Cam atatbatting eyelashes

| alexandru04 a răspuns:

Mereu Vw au fost masini bunehappy

| krl11 a răspuns:

O masina buna, nu te lasa la greu

| Sofer a răspuns:

Vw Passat o masina frumoasa care arata bine dar costuri de intretinere mai mari.

| adrian_4089 a răspuns:

Vw face numai masini fiabile; motorul de vw daca ai grija de el, te tine 600. 000km sau chiar mai mult; iar passat-ul este varianta de lux alaturi de jetta. imi place mai mult noul passat care se vinde in state

Întrebări similare