Deci TU stai in uk și ne intrebi pe noi cât costă schimbarea distribuției acolo?
dacă vrei, iți spunem cât e aici
Scuze ca nu am precizat! În câteva zile voi veni în concediu pentru câteva săptămâni și ma interesează preturile din România! În UK marea majoritate a mecanicilor nu se compara cu ai noștri de aceea aleg sa o fac în România.
Cam una mie lei - asta cât e in lire?
Nu înțeleg ce vrei sa spui
Una mie lei - să scriu in cifre?
Mai bine zis una mie euro? Mulțumesc!
Nu monșer, știu ce vorbesc (totuși, ce ințelegi tu prin distribuție?)
Îți dau un mare pas, pentru ironia ta! Dacă nu știi sa vorbești lasă pe alții sa ma ajute cu răspunsuri! O seara buna!
Totuși, imi dai un mesaj dacă am avut dreptate, ok?
Mașina în km are peste 200000. Problema reală, dacă are carnet de service, a avut vreodată o revizie totală a motorului?
E o mașină obosită.
Salut. motorul ala e recunoscut pentru problemele cu distributia, deci eu as schimbao cat de repede daca zici ca ma masina e ok sa nu ai stres. aici fara te costa cam 4000-5000 lei toata operatia ( trebuie scos motorul cu totul afara). In UK habar nu am.
Mulțumesc frumos! Am cumpărat mașină din reprezentanta, are un singur proprietar (carte service pana la 105k)și de asta as vrea sa fiu sigur de și sa o schimb! O seara frumoasa!
Salut, avand in vedere ca motorul n47 are situata distributia pe spate cam prost pozitionata in spatele motorului nu tine prea mult cea originala, duce undeva pe la 150.00 de km si costul ar fi pana in 1000 de euro (maxim) plus manopera. ai zis ca ai 132.000 mile ceea ce ar insemna in kilometrii undeva pe la 212.000 km. Intereseaza-te daca a fost schimbata inainte si la cate mile si ai putea sa tragi o concluzie cand ai putea sa o schimbi. Sper ca te-am ajutat
Mulțumesc frumos! Seara frumoasa!
anonim_4396 întreabă: