Nu este prea indicat sa speli mocheta masinii la masina de spalat. Cel mai ok o poti spala cu un furtun cu apa sau te poti duce la o spalatorie si ceri mai multe informatii.
Vrei sa scoti carpeta lipita de podea? distrugi tot interiorul si toate cablajele
Salut. da se scoate eu unu am scos de pe logan si am spalat o cu pompa de spalat masina...chiar merita a iesit super...dar trebui sa tii cont sa se usuce bine bine si dupa o bagi. O zi faina!
Merge spalata cu jetul, cu solutie pentru covoare. O poti duce la o spalatorie auto/de covoare.
(ce fraier e "suntserios", crede ca vorbim de mocheta lui de sub pat )
In masina de spalat, nu o vei spala niciodata.
E destul de rigida, nu vei putea sa o bagi, si daca o bagi, va ramane tot rigida si nu va fi spalata bine.
Sa nu mai spun ca are si mult burete lipit de aceasta, o sa stai cu mocheta scoasa mult timp sa se usuce.
Mai departe, e greu de scot, trebuie sa desfaci mai tot interiorul sa o poti scoate, poate si bordul, si sa vezi asa cleme rupte si alte chestii.
Recomandarea mea e sa mergi si sa speli tot interiorul, la cei ce se ocupa cu asta (Cei ce au aspirator cu apa).
Pentru 100-200 de lei, nu merita sa-ti bati capul, si rezultatul va fi impecabil.
anonim_4396 întreabă: