| Paulik_Paul_1998 a întrebat:

A mai inscris cineva recent masini din Uk?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cei care au masiniile inscrise acum nu vor fi afectate dupa brexit nu se stie daca le mai lasa sau nu. Asta ar insemna sa fie un caca-t de tara sa interzica asa ceva, mai bine le anuleaza permisul pe viata la aia care fac accidente avand masina cu volan pe dreapta

| Lucian4 a răspuns:

Daca da, le-a inscris degeaba dupa brexit se vor interzice masinile cu volan pe dreapta, + cu ele se fac multe accidente

| mgtow a răspuns (pentru Lucian4):

Nu vorbi tampenii, pentru ca aia din cipru vor fi in UE si daca isi aduc masiniile ar trebui sa le interzica si lor. Inca nu se stie daca vor fi interzise sau nu e doar un proiect de lege, evident daca chiar vroiau sa le interzica legea era introdusa de mult timp (nu are treaba brexitul cu interzicerea masiniilor englezesti) 2 la rand accidentele le fac prostii care se baga in depasire fara sa se asigure sau nu au rabdare sa astepte pana se fac 2 benzi ca sa depaseasca, nu e de vina volanul pe dreapta. Referitor la tine paulik daca le vor interzice in Romania e posibil sa le lase bulgarii pentru inmatriculare si o pui cu nr de BG fara probleme (asigurare mai ieftina, nu stai sa platesti multe taxe si alte prostii)

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Sunt de acord cu tine 100% mai putin de asta cu prostii care se baga in depasire fara sa se asigure.
Esti sofer?
Ai condus vreodata o masina cu volan pe dreapta, in Romania?
Cum te asiguri ca de pe celalalt sens nu vine nimic, cand tu esti pe partea dreapta a masinii?
Tre sa iesi cu masina jumate, ca sa poti vedea daca vine ceva din sens opus.
Daca iesi cu masina pe celalalt sens, ca sa te uiti, si din cealalata parte, exact atunci vine ceva, atunci ai belit-o happy
nu trebuie sa fii prost neaparat.
Este o mare problema sa ai masina cu volan pe dreapta in Romania.
Si sa zicem ca nu ai tu. Tu ai masina cu volan normal. Si mergi la munte, in vacanta cu familia. Pe cealalta banda ai un tir, si in spatele tirului, este o masina cu volan pe dreapta. Ala a mers poate 50, 100km in spatele la tiru ala si s-a saturat, vrea sa il depaseasca exact atunci. Iese cu masina sa vada daca vine ceva, si poc, te-a plesnit, pe tine, nevinovat.
Ce parere ai despre asta?
Daca esti sofer, daca nu, nu raspunde happy

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Sant sofer in GB am masina cu volan pe dreapta si conduc tir cu volan pe dreapta (Scania, mercedes, volvo am prins) la englezi. Inainte sa ma intorc in GB am importat in Spania masina englezeasca si inmatriculata la spanioli. Pe nationale inainte sa depasesc ma duceam putin in dreapta pe margine de drum (nu ma duceam in sant oricum) si vedeam ce vine din fata apoi depaseam. Erau ocazii cand se faceau 2 benzi si depaseam dar mai mult mergeam in oras cu ea pentru ca nu aveam motiv sa ies des din zona. Serviciul era aproape de casa. In tara soferii sant fraieri stresati nu stiu sa se controleze masiniile nu au vina indiferent de volan pentru ca mai multe accidente sant cu volan pe stanga, unu cu volan pe dreapta daca un prost intra in el scapa cu cateva julituri si poate un picior rupt pentru ca e in dreapta in caz ca e singur in masina da, ar trebui sa stii ca in tara la noi sant multe portiuni de drum care se fac in 2 benzi sau marginea de drum se face lata pentru cei cu tirurile sa lase masiniile sa depaseasca si sa mearga lejer (PS cei cu volan pe dreapta in tara stau in spate si asteapta pana se fac 2 benzi pentru a depasi sau mai sant ocazii in curbe la dreapta se vede cateodata in larg daca cineva vine din fata, altfel daca nu stie de rabdare si e stresat nu e bun nici de o masina cu volan pe stanga). Anul viitor vin in tara sa vad si eu experienta cum e sa mergi cu masina pe invers la romani dar nu ma bag aiurea in depasiri doar atunci cand drumul permite in oras mai multe benzi sau 2 benzi pe sensul de mers, pot merge noaptea cand nu e trafic si asa as putea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Poate tu stii, ca esti sofer profesionist, si ai experienta, acum vad, ca scriai si de faza cu vlog-urile. Da vine altul, Un puscan de-asta cordit, care nu stie, si intra in tine ca nu stie sa conduca masina cu volan pe dreapta. happy Sunt de acord ca oameni din diaspora sa vina in vacanta in ro, cu masina cu volan pe dreapta, atata timp cat e asigurata in tara de provenienta si are toate actele la zi. MOT si asa mai departe. Dar de aici si pana la aduce masini pe banda rulanta cu volan pe dreapta in ro, nu sunt de acord happy

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand ma retrag acasa am de gand sa imi aduc masina si nu-i schimb volanu pe stanga. In caz de accident scap viu si englezii au cele mai bune masini din europa in comparatie cu alte tari. Nu se poate inmatricula in tara nu e problema, la bulgari atunci. Ideal pentru o masina cu volan inversat e pentru folos in oras fara riscuri pentru amatori zic, eu nu am treaba mai mult de atat daca stau in spate la un camion sant calm si stiu ca fac economie la carburant, sant obisnuit cu 90 km mergand.

| suntserios a răspuns (pentru Lucian4):

De unde știi ca le vor interzice?

| Lucian4 a răspuns (pentru suntserios):

Se vor interzice in cazul in care soferul nu le modifica (farurile, oglinzile, volanul) sa fie adapate la traficul european (pe continent) http://www.economica.net/......57180.html

| Paulik_Paul_1998 explică (pentru mgtow):

Salut! Am vorbit si se inscriu incontinuu. Trebuie doar farurile reglate. Toata treaba cu inscrisu e o magarie pentru a face bani. Vor sa bage lectii de condus pentru soferii cu masini pe dreapta. Mai vor si ei sa faca un ban. Intelegi ce zic.

| mgtow a răspuns (pentru Paulik_Paul_1998):

Tiganii, nu cred ca vor interzice masinile cu volan inversat in tara.