| Mario09 a întrebat:

Salut, a mai izolat/înlocuit cineva fire din faruri audi a4 b6 fără sa fie decapsulata sticla, am observat ca izolația firelor s-a uscat și s-a rupt și as vrea sa remediez aceste probleme și ce soluții ar exista

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă nu le ai cu curentul, izolații și alele legate de astea, cheamă un meșter. Clar, dacă izolația e putredă (se rupe cum spui) trebuie inlocuită!

| relian a răspuns:

Solutie? Sa iti vezi de treaba ta daca farurile functioneaza, iar cand so arde, sau nu mai functioneaza sa le arunci si sa pui altele noi sau bune.

Nu cauta tu sa remediezi ce nu trebuie, o sa iti faci singur de lucru si parca vad ca o sa strici farurile alea care inca is functionale.

Sa desfaci tu faru ala, nici aia care se mai pricep nu cred ca mai pot, faru ala este deja cop bine de tot, deci slabe sanse sa mai poti desface fara sa rupi ceva.

In general cand un far se sparge sau stiu si eu ce mai pateste, se inlocuieste, farurile is lipite, partile alea de plastic is lipite.

Daca faru este f vechi, cum am spus, mai sus, plasticu ala si lipiciul ala sau uscat prea tare si nu se mai poate deslipi. Poate ar merge pe unele locuri, dar sigur se va rupe ceva pe undeva.

Ca idee se foloseste un de ala de uscat parul, dar ceva mai puternic, cauti video pe Youtube si vezi ce fac aia acolo.

Parerea mea este sa stai linistit, daca totu functioneaza bine, nu ai de ce sa iti cauti singur de lucru sau sa iti creezi singur probleme fara sa le ai.