Salut. Abia am luat permisul si am venit in Germania cateva luni sa strang bani pentru o masina. Care ar fi cele mai ok masini pentru inceput si care sa fie si cat mai ieftine cu consum mai mic? Ma tot uit pe olx si mie imi plac vw. urile dar nu stiu exact care ar fi cea mai buna varianta.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Stii ce as face daca as fi in locul tau? As munci sa fac niste bani dar nu i-as baga in masina i-as strange ca sa vin acasa sa fac ceva cu ei sa investesc in ceva, dar daca am nevoie si sa-mi iau o masina eu as face asa.Sa zicem ca prima luna ramai cu 400 de euro nu prea stiu cum sunt preturile pe acolo.Imi iau frumos din aia 400 de euro imi iau10 euro si ii pun deoparte si ii folosesc la pariuri si nu nu o zic ca tot romanu ca te imbogatesti peste noapte..nu.Mi-as juca aia 10 euro de parca ar fi ultimii bani pe care ii am adica cu mare grija as lua astia 10 euro si i-as imparti in 2.Si ce faci mai departe? Iei 5 euro si pui pe un bilet care sa fie sigur si hai sa-ti dau si un exemplu iei aia 5 euro is pui pe real madrid osasuna 1x asta inseamna ca real madrid nu pierde,poate sa fac si egal si sa si castige si tot iti iese.O sa fie o cota mica nu faci nimic dar daca tu iei intr-un weekend Real Madrid,Barcelona, PSG, Bayern, Man City, Man Utd nu pierd sigur faci o cota de 3 si asta e bine stii de ce? Pentru ca asta e biletu ala sigur care iese si o sa scoti si profit acum vine biletu ala care e bagat pe principiul ori bmw ori pateu iei ceilalati 5 euro si ii bagi pe 10 meciuri si tot asa cum am pus mai sus doar ca alte echipe, pe alte echipe cotele sunt mai mari dar sansele sunt tot cam alea de 66, 6 pentru ca tot ca nu pierd pui pe ele.Si gandeste-te asa ca le pui frumos tot asa calculat nu puse la misto si ajungi la o cota de 100-200 cu 10 euro ai facut un salar, realizezi cati bani poti face din aia 5 euro daca zilnic faci asa? Primul bilet ala sigur e facut ca sa-ti asigure si pierderea in caz ca nu iti iese ala mare si sa fi si pe profit chiar.Ca tu bagi in total 10 euro pe ambele bilete dar daca iti iese ala sigur iei 15 euro
Nu e nicio schema dar de ce dracu te-ai duce sa muncesti ca sclavu atat timp ca dupa sa blochezi banii in masina? Hai sa nu ne cacam pe noi cand vedem unu prost la economie trebuie sa-l invatam nu sa-l pupam in fund si sa-i zice ca face bine.
Da ma il invat de economie ca 10 euro e maruntis si iti permiti sa-i pierzi, la economie ce zice? Orice investitie trebuie sa o consideri pierduta cand o faci dar asta nu inseamna ca o pierzi.Sa vede ca nu ai ochelari. Si hai sa-ti raspund si la aia cu masinile niciuna inca ca eu nu imi iau ca tot romanu toate tigaile de masini daca n-am bani de masina pe o care o vreau eu nu cumpar.Eu nu sunt genu care sa-si cumpere o tigaie gen :passat, golf, renault, logane si alte japite la sub 10k.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.142.54.83) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro